10 πρωτότυπες  ιδέες για DIY βάση κρασιούΓια τους λάτρεις του κρασιού, μια ωραία και καλαίσθητη βάση για τα μπουκάλια του κρασιού είναι πάντα αναγκαία. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά σχέδια. Μπορείτε όμως να φτιάξετε και μια εντελώς πρωτότυπη DIY βάση κρασιού μόνοι σας με ελάχιστο κόστος. 
Δείτε δέκα όμορφες ιδέες για DIY βάση κρασιού που μπορείτε να κάνετε εύκολα μόνοι σας.
 

1Σωλήνες PVC

Μια από τις πιο απλές βάσεις κρασιού που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, είναι αυτή με τους σωλήνες PVC. Οι πλαστικοί σωλήνες PVC, είναι αρκετά οικονομικοί και μπορείτε να τους κόψετε εύκολα μόνοι σας σε όποια διάσταση θέλετε. Αν θέλετε να δείτε πιο πολλά πρωτότυπα projects με σωλήνες pvc μπορείτε να πατήσετε εδώ

Πηγή : MarthaStewart


2Βάση κρασιού από ξύλινη σανίδα

Μια απλή ξύλινη σανίδα με μερικές μόνο λοξές τρύπες, μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη βάση για μπουκάλια κρασιου. Αν και μπορείτε να βρείτε και μεγάλα ξυλοτρύπανε, είναι πολύ πιο εύκολο να τις κάνετε με τρυπάνια φτερού ή forstner.
Πηγή : CamilleStyles


3Στηρίγματα σωλήνων

Άλλη μια εξαιρετικά απλή αλλά αρκετά όμορφη ιδέα, είναι να χρησιμοποιήσετε στηρίγματα τοίχου για σωλήνες. Τα στηρίγματα βγαίνουν σε διαφορους τύπους και μεγέθη, οπότε μπορείτε να επιλέξετε όποιο σας ταιριάζει αισθητικά.

Πηγή : lowes


4Ξύλινο βαρέλι μετατράπηκε σε βάση κρασιού

Αν και σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρείτε ένα παλιό βαρέλι κρασιού, αν δεν είστε οι ίδιοι παραγωγοί, είναι πιθανώς η πιο όμορφη ιδέα από όλες. Ιδανική ιδέα για τους πραγματικούς λάτρεις του κρασιού ή καταστήματα.

Πηγή : Instructables


 

5Βάση κρασιού από ξύλινη πέργκολα

Μια ξύλινη πέργκολα (έτοιμη ή DIY) μπορεί να αποτελέσει μια πολύ απλή λύση για βάση κρασιού. Το σχήμα της είναι ιδανικό και με συνδυασμό δύο μαζί με ένα ξύλινο τελάρο, μπορείτε να φτιάξετε μια αρκετά πρακτική βάση κρασιού.

Πηγή : Instructables


6Βάση κρασιού από παλέτα

Φυσικά δεν θα υπήρχε περίπτωση να μην υπήρχε και μια ιδέα με παλέτα, το hype της σημερινής εποχής. Αν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε παλέτες καλής ποιότητας, μπορείτε να φτιάξετε εύκολα μια όμορφη ρουστίκ βάση κρασιού με αυτές. Για περισσότερα θέματα με παλέτες, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Πηγή : Cartens


7Βάση κρασιού από τενεκεδάκια κονσέρβας

 

Τα τενεκεδάκια από κονσέρβες, είναι πραγματικά ένα πολύτιμο υλικό με το οποίο μπορείτε να κάνετε αρκετές κατασκευές. Μία από αυτές είναι και απλή βάση κρασιού. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να λιμάρετε ή να τρίψετε τη «γλώσσα» από το καπάκι της κονσέβας, καθώς συνήθως είναι αρκετά κοφτερό.

Πηγή : brit.co


8Βάση κρασιού από κλασσικά κεραμίδια

Σίγουρα δεν δείχνει και τόσο όμορφο σε αυτή την φωτογραφία, αλλά μπορεί κάποιος να το εξελίξει αρκετά αν θέλει. Τα κεραμικά κεραμίδια, βάφονται και κόβονται σχετικά εύκολα. 

Πηγή : Vinedawgs


9DIY βάση κρασιού με μια ξύλινα σανίδα με βίδες

Μια αρκετά απλή αλλά πολύ όμορφη ιδέα, είναι να χρησιμοποιήσετε βίδες και μια απλή σανίδα για να φτιάξετε μια επιτοίχια βάση κρασιού.

Πηγή : Shanty


10Βάση κρασιού από σωλήνες

Για τέλος μια πιο industrial λύση, βάση κρασιού από μεταλλικούς σωλήνες. Απλή και αρκετά πρωτότυπη ιδέα. Οι συγκεκριμένοι σωλήνες έχουν βαφεί με μεταλλικό σπρέι, και αποτελούνται από έτοιμα μέρη (φλάντζα, σωληνομαστό και τάπα). Μπορείτε να δείτε περισσότερα για αυτό τις κατασκευές με τους μεταλλικούς σωλήνες εδώ.

Πηγή : rachelraymag

Προηγούμενο άρθρο10 πρακτικές ιδέες για να αξιοποιήσετε τα γυάλινα βαζάκια
Επόμενο άρθρο10 πρωτότυπες ιδέες για να φτιάξετε τα δικά σας DIY ράφια
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια