Εβδομαδιαίες προσφορές εργαλείων από τα Lidl για το 2020

  2
  προσφορές εργαλείων στα lidl

  Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάζουμε και θα σχολιάζουμε τις προσφορές σε εργαλεία και παρόμοια προϊοντα που βγαίνουν στα πολυκαταστήματα LIDL στην Ελλάδα για το έτος 2020. Για προσφορές από το έτος 2019 μπορείτε να πατήσετε εδώ, ενώ για το 2017 και 2018 εδώ.

  Πέμπτη 20/02/2020

  Αυτή την πέμπτη είναι μέρα εργαλείων και συγκεκριμένα εργαλείων αέρα με τον μεγάλο αεροσυμπιεστή σε προσφορά μαζί με αρκετά εργαλεία αέρος. 

  Αεροσυμπιεστής PARKSIDE PKO 500 A2

  parkside pko 500 a2 To πρώτο και πιο ενδιαφέρον εργαλείο της προσφοράς είναι ο μεγάλος αεροσυμπιεστής PARKSIDE PKO 500 A2. Μεγάλος σε σύγκριση με τον μικρό, τον 25αρη που έφερνε εδώ και 10+ χρόνια. Ο συγκεκριμένος έχει περίπου ίδιο μοτέρ με τον 25αρη PKO 250, αλλά έχει διπλάσιο δοχείο, το οποίο τον κάνει ιδανικό για ακόμα περισσότερα εργαλεία αέρος (αν και πάλι, αρκετά εργαλεία χρειάζονται 100+ λίτρα για να δουλεύουν αδιάκοπα).

  Το μοτέρ είναι και εδώ 2.5 ίπποι (2.45 για την ακρίβεια και λίγο βελτιωμένο για πιο ήσυχη λειτουργία), η μέγιστη πίεση είναι 10 bar, μέγιστη παροχή αέρα 260 λίτρα ανά λεπτό και διαθέτει και 2 ξεχωριστά μανόμετρα.

  Έχει μερικές σημαντικές βελτιώσεις, όπως τα 2 ποδαράκια (με το ένα τούμπαρε εύκολα) και την ειδική θέση  για να τυλίγετε αμέσως το 10 μέτρο λάστιχο μετά την χρήση.

  H τιμή του είναι 139 ευρώ και σε γενικές γραμμές είναι καλή τιμή για όλο το πακέτο (δηλαδή αεροφυλάκιο,  μοτέρ 2.5HP, 260 λίτρα αέρα ανά λεπτό και  3 χρόνια εγγύησης), αν και γενικότερα οι τιμές των αεροσυμπιεστών έχουν πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια και βρίσκετε και άλλους με περίπου ίδια χαρακτηριστικά στην ίδια τιμή (φυσικά δεν έχουν 3 χρόνια εγγύηση).

  • Πόσο κοστίζει; 139 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Ναι, το έφερε για πρώτη φορά πέρυσι.
  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, τα χαρακτηριστικά του είναι καλά για 139 ευρώ
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Ίσως, πέρυσι εξαντλήθηκε.

  Τροχός κοπής (δισκοπρίονο σιδήρου) PARKSIDE PMTS 180 A1

  parkside pmts 180 To επόμενο εργαλείο της προσφοράς είναι το μοναδικό εργαλείο που δεν είναι αέρος, ο τροχός κοπής PARKSIDE PMTS 180 A1. Πρόκειται για ένα δισκοπρίονο μετάλλων που χρησιμοποιεί αναλώσιμους δίσκους κοπής 180 χιλιοστών χωρίς δόντια. Έχει ισχύ 1280Watt και μπορεί να κόψει οποιοδήποτε μέταλλο έως και 50 χιλιοστά πάχος. Έχει μία ενσωματωμένη μέγγενη για να σφίγγετε το υλικό κατά την διάρκεια της κοπής και μπορεί να κόψει και φάλτσα αν βάλετε το υλικό λοξά.

  Η τιμή του είναι 55 ευρώ και είναι σχετικά καλή (το πιο κοντινό σε τιμή είναι το Bormann που κάνει 60 ευρώ αυτή τη στιγμή και είναι λίγο χειρότερο από το PARKSIDE σε χαρακτηριστικά).

  • Πόσο κοστίζει; 55 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Ναι, το έφερε για πρώτη φορά πέρυσι.
  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, τα χαρακτηριστικά του είναι καλά για 55 ευρώ
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Ίσως, πέρυσι εξαντλήθηκε μετά από λίγες ημέρες.

  Κρουστικό κατσαβίδι αέρος  PAKSIDE PDSS 310 B5 (αερόκλειδο)

  parkside pdss 310 Το επόμενο εργαλείο ανήκει στην σειρά αέρος και είναι πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα. Πρόκειται για το αερόκλειδο PARKSIDE PDSS 310 B5. Είναι ένα ερασιτεχνικό αερόκλειδο με υποδοχή 1/2″ και ροπή 310 Nm (τα οποία αν δεν έχετε βουλκανιζατέρ είναι μία χαρά) με 4 προεπιλογές ροπής. 

  Στην συσκευασία θα βρείτε βαλιτσάκι μεταφοράς μαζί με 11 καρυδάκια αέρος καθώς και έναν αντάπτορα. 

  Η τιμή του είναι περίπου 30 ευρώ.

  ΜοντέλοPDSS 310 B5
  Υποδοχή1/2″
  Μέγιστη ροπή310Nm
  Επιλογές ροπής4
  Αριθμός περιστροφών7000 ανά λεπτό
  Πίεση εργασίας6.3 bar

   

  • Πόσο κοστίζει; 30 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Ναι, αλλά είχε να το φέρει αρκετά χρόνια.
  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, τα χαρακτηριστικά του είναι καλά για 30 ευρώ
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Ίσως, επειδή δεν το έχει ξαναφέρει.

  Πιστόλι αμμοβολής αέρος PARKSIDE PDSP 1000 D5

  πιστόλι αμμοβολής parkside To επόμενο εργαλείο αέρος της προσφοράς είναι το οικονομικό πιστόλι αμμοβολής PARKSIDE PDSP 1000 D5. Είναι ένα απλό, πλαστικό πιστόλι με υφασμάτινο σάκο που απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν μικρές εφαρμογές αμμοβολής. Έχε διακόπτη που ρυθμίζει την ροή και είναι κατάλληλο για άμμο με κόκκους 0.21 έως 0.35 χιλιοστά. 

  Μαζί στην συσκευασία θα βρείτε 4 διαφορετικές μύτες για εφαρμογή σε διαφορετικές επιφάνειες (πχ σωλήνες, γωνίες..) μαζί με 2 κιλά άμμου αμμοβολής. Η τιμή του είναι μόλις 12 ευρώ και για όποιον θέλει ένα πιστόλι αμμοβολής έτσι για να υπάρχει είναι καλή επιλογή.

  • Πόσο κοστίζει; 12 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Ναι, αρκετές φορές.
  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, τα χαρακτηριστικά του είναι καλά για 12 ευρώ
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Δύσκολα, το έχει ξαναφέρει αρκετές φορές και δεν είναι και τόσο μεγάλο το αγοραστικό κοινό που θέλει να κάνει αμμοβολές.

   

  Πολυεργαλείο αέρος PARKSIDE PDUW 280 A1

  πολυεργαλείο αέρος To επόμενο εργαλείο είναι το πιο ακριβό εργαλείο αέρος που έχει φέρει μέχρι στιγμής το LIDL. Είναι ένα πολυεργαλείο αέρος παρόμοιο με τα σκαπτικά/κατεδαφιστικά αέρος. Μπορεί να πάρει καλέμια και σφυριά, καθώς και τσαπάκια ώστε να σπάτε τοιχοποιίες, τσιμέντο, να αφαιρείτε πλακάκια αλλά και ανοίγετε με ευκολίες τρύπες στο έδαφος, ακόμα και αν υπάρχουν ρίζες. 

  πολυεργαλείο αέρος parkside Στην συσκευασία έχει 5 διαφορετικά εξαρτήματα, 2 καλέμια, μία σμύλη, μία ξύστρα και ένα φτυάρι  (μαζί με γυαλιά και ακουστικά). H τιμή του είναι 100 ευρώ και 

   

  • Πόσο κοστίζει; 100 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Ναι, άλλη μία φορά.
  • Αξίζει η αγορά του; Δεν υπάρχουν πολλά αντίστοιχα εργαλεία για να γίνει σύγκριση.
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Δύσκολα, είναι λίγο ακριβό για ερασιτεχνικό εργαλείο και απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματίες.

   

  Γωνιακός αεροτροχός PARKSIDE PDTS 6.3 B3

  goniakos aerotroxos To επόμενο εργαλείο είναι και αυτό εργαλείο αέρος, ο μικρός γωνιακός αεροτροχός PARKSIDE PDTS 6.3 Β3. Ένα χρήσιμο εξάρτημα για όσους έχουν μεγάλους αεροσυμπιεστές και κάνουν συχνά εργασίες κοπής. Παίρνει δίσκους έως 75 χιλιοστά (φέρνουν τα LIDK κατά καιρούς αλλά υπάρχουν και στο εμπόριο, απλώς θέλει λίγο ψάξιμο) και έχει 20300 στροφές το λεπτό. Δουλεύει με 6.3 bar πίεση και έχει διακόπτη on off για να μην ενεργοποιηθεί κατά λάθος.

  Κοστίζει μόλις 12 ευρώ και είναι και αυτό μία κακή επιλογή για όσους δεν έχουν αντίστοιχο εξάρτημα.

  • Πόσο κοστίζει; 12 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Ναι, άλλη μία φορά.
  • Αξίζει η αγορά του; Για 12 ευρώ που κάνει, ναι.
  • Θα εξαντληθεί αμέσως;Ίσως, είναι φθηνό και συνήθως φέρνει λίγα κομμάτια.

   

  Σετ ευρύ αεροτροχού PARKSIDE PDSS 16 A1

  aerotroxos eythis Ακόμα ένας αεροτροχός, αυτή τη φορά ευθύς (σαν dremel) , o PARKSIDE PDSS 16 A1. Και αυτός δουλεύει στα 6.3 bar και έχει 22500 στροφές ανά λεπτό. Παίρνει εξαρτήματα 3 και 6 χιλιοστών (κοινά στο εμπόριο). Στην συσκευασία υπάρχουν 10 εξαρτήματα και 2 διαφορετικές φωλιές

  • Πόσο κοστίζει; 12 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Ναι, άλλη μία φορά.
  • Αξίζει η αγορά του; Για 12 ευρώ που κάνει, ναι.
  • Θα εξαντληθεί αμέσως;Ίσως, είναι φθηνό και συνήθως φέρνει λίγα κομμάτια.
  Δευτέρα 17/02/2020

  Την ερχόμενη Δευτέρα, παρότι είναι μέρα αυτοκινήτου και όχι εργαλείων, τα LIDL φέρνουν μερικά εργαλεία PARKSIDE.

  Parkside Hλεκτρική σκούπα υγρών / στερεών PNTS 1300 F5

  parkside pnts 1300 f5 To πρώτο εργαλείο της προσφοράς είναι η μικρή ηλεκτρική σκούπα υγρών/στερεών, PARKSIDE PNTS 1300 F5. Από τα 3 διαφορετικά μοντέλα σκούπας που φέρνουν τα LIDL, αυτή είναι η μικρότερη και σε ισχύ αλλά και σε μέγεθος. Έχει ισχύ 1300 WATT και πλαστικό κάδο 20 λίτρων κατάλληλο και για υγρά. Είναι ισχυρή, με αναρρόφηση 15kPa και φυσικά διαθέτει μακρύ καλώδιο 4 μέτρων. Σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα μεγαλύτερα μοντέλα, αλλά αν θέλετε μία μικρή σκούπα για το γκαράζ είναι καλή επιλογή. Η τιμή της στην προσφορά είναι περίπου 50 ευρώ. 

   

  • Πόσο κοστίζει; 49,99 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Ναι, αρκετές φορές, αν και σε αυτή την έκδοση (F5) είναι η πρώτη φορά.
  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, τα χαρακτηριστικά της είναι καλά για 50 ευρώ
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Δύσκολα, φέρνει 3 διαφορετικές σκούπες υγρών στερεών εδώ και πολλά χρόνια, οπότε αρκετοί έχουν ήδη μία.

   

  Ενδοσκοπική κάμερα PARKSIDE PKIK 4.3 A1

  ενδοσκοπική κάμερα PARKSIDE PKIK 4.3 A1 To δεύτερο εργαλείο PARKSIDE της προσφοράς είναι η ενδοσκοπική κάμερα με μοντέλο PKIK 4.3 A1. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα (είχε έρθει παλαιότερα ένα αντίστοιχο εργαλείο αλλά ως Ultimate Speed και όχι ως PARKSIDE). Από τις προδιαγραφές βλέπουμε ότι έχει σχετικά χαμηλή ανάλυση (640χ480 η κάμερα, 480χ272 η οθόνη) και μπορεί να αποθηκεύσει στη εσωτερική μνήμη έως 100 φωτογραφίες. Διαθέτει εύκαμπτο σωλήνα με μήκος 106 εκατοστά και διάμετρο 8 χιλιοστά, οπότε μπορεί να εισχωρήσει ακόμα και σε πολύ δύσκολα σημεία. Επειδή έχει προστασία IP67 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε υδραυλικούς σωλήνες. Φυσικά έχει φωτισμό με 6 LED ώστε να φωτίζει το σημείο που βλέπει η κάμερα. Λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ, έχοντας αυτονομία για περίπου 5 ώρες. 

  Γενικά δεν έχει και τρομερά χαρακτηριστικά, όμως για ενδοσκοπική κάμερα που κοστίζει μόλις 50 ευρώ δεν είναι άσχημα. Σίγουρα όχι κακή επιλογή για κάποιον που τη θέλει για ερασιτεχνική χρήση.

  • Πόσο κοστίζει; 49,99 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; ; Όχι, στην συγκεκριμένη μορφή είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα.
  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, τα χαρακτηριστικά της είναι καλά για 50 ευρώ
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Ίσως επειδή δεν την έχει ξαναφέρει, αν και δεν είναι κάτι που θα αγοράσει πολύ κόσμος.

   

   

  Τώρα εκτός από τα 2 εργαλεία PARKSIDE έχει και μερικά εργαλεία Ultimate Speed, που είναι η μάρκα που χρησιμοποιεί για εργαλεία αποκλειστικά για το χώρο του αυτοκινήτου. Έτσι έχει τον φορτιστή μπαταριών αυτοκινήτου Ultimate Speed ULGD 5.0 A1 (μπορείτε να δείτε ένα review για την παλαιότερη έκδοση εδώ), την αντλία λαδιών Ultimate Speed UOP 12 C1, καθώς και έναν μετρητή μπαταρίας και έναν φορητό φακό εργασίας. Όλα είναι σε σχετικά καλή τιμή. 

  Παρασκευή 06/02/2020

  Την προσεχή πέμπτη έρχεται μία από τις μεγαλύτερες προσφορές σε εργαλεία PARKSIDE για το 2020.  Θα υπάρχουν σε προσφορά 5 διαφορετικά ηλεκτρικά εργαλεία και αρκετά αναλώσιμα και εξαρτήματα. Μάλιστα, από τα 5, τα 2 είναι πρωτοεμφανιζόμενα.

  Επιτραπέζιο δράπανο PARKSIDE PTBMOD 710 A1

  epitrapezio drapano parkside Το πρώτο και σίγουρα πιο ενδιαφέρον είναι το νέο επιτραπέζιο δράπανο PARKSIDE PTBMOD 710 A1. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχεται το συγκεκριμένο εργαλείο στην Ελλάδα και λογικά θα αντικαταστήσει εντελώς το κλασσικό επιτραπέζιο δράπανο που έφερνε για πάρα πολλά χρόνια, το PARKSIDE PTBM 500. Η νέα έκδοση έχει πάρα πολλές βελτιώσεις. Καταρχάς έχει πιο ισχυρό κινητήρα (710 WATT έναντι 500 που είχε το προηγούμενο). Επίσης έχει δυνατότητα ακριβέστερης και πιο εύκολης βύθισης (με διαδρομή έως 70 χιλιοστά), με οδοντωτό άξονα. Η νέα έκδοση δεν έχει την κλασσική μαντεμένια μέγγενη που προσαρμοζόταν στη ρυθμιζόμενη βάση, αλλά εδώ έχει ένα οδηγό που προσαρμόζεται στη βάση. Μία ακόμα σημαντική διαφορά είναι ο έλεγχος των στροφών. Σε αυτή την έκδοση γίνονται ηλεκτρονικά, με διακόπτη, και όχι με ιμάντες. Σίγουρα πιο εύκολο στη χρήση.

  Εργονομικά δείχνει πολύ καλύτερο και κατά πάσα πιθανότητα έχει και πολύ πιο μεγάλη ακρίβεια (ένα θέμα που είχαν ορισμένες από τις εκδόσεις του PTBM 500). Και εδώ το τσοκ είναι 13αρι και υπάρχει και πλαστικός προφυλακτήρας. H τιμή του εξακολουθεί να παραμένει στα 80 ευρώ. Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα review (είναι στα γαλλικά αλλά εχει αγγλικούς υπότιτλους). 

  Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του

  • Με ηλεκτρονική ρύθμιση ταχύτητας περιστροφής
  • Ισχυρός κινητήρας 710 W με ηλεκτρονική ρύθμιση ταχύτητας περιστροφής
  • Οδηγός βάθους διάτρησης και ρύθμιση μηδενισμού για ομοιόμορφα βαθιές διατρήσεις
  • Λέιζερ για εύκολη τοποθέτηση των αντικειμένων
  • Μεγάλη βάση από αλουμίνιο για σταθερή τοποθέτηση σε πάγκο εργασίας
  • Παράλληλος οδηγός για ασφαλή τοποθέτηση των αντικειμένων
  • Αριθμός στροφών ρελαντί: 500-2600 min⁻¹
  • Διαδρομή: 0–70 mm
  • Μέγεθος τσοκ: 1,5–13 mm
  • Μέγιστη διάμετρος διάτρησης: 40 mm σε ξύλο, 13 mm σε ατσάλι
  • Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 1 εξάγωνο κλειδί και 1 κλειδί τσοκ
  • Μήκος καλωδίου: 2 m
  • Πτυσσόμενος προφυλακτήρας από διαφανές υλικό
  • Πρακτική στη χρήση λαβή με softgrip και επαναφορά ελατηρίου
  • Διάταξη γρήγορης ασφάλισης για εύκολη και γρήγορη στερέωση των αντικειμένων (κατάλληλη και για στρογγυλά τεμάχια)
  • Βάρος: περ. 8,1 kg

   

  • Πόσο κοστίζει; 79,99 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Όχι, είναι πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα.
  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά καλά για 80 ευρώ
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Πολύ πιθανόν. Είναι πρωτοεμφανιζόμενο και παρότι δεν είναι ένα εργαλείο που αγοράζει ο καθένας, αρκετοί θα το προτιμήσουν.

   

  Φαλτσοπρίονο Parkside PKS 1500 Β3

  parkside pks 1500 Το δεύτερο εργαλείο της προσφοράς είναι το μικρό φαλτσοπρίονο PARKSIDE PKS 1500 B3. Για όσους δεν γνωρίζουν φέρνει συνήθως και μια radial έκδοση με λίγο πιο ισχυρό μοτέρ. Αυτή είναι μικρότερο, με σταθερή βάση. Η ισχύς του είναι 1500 WATT και το μήκος κοπής είναι μόνο 12 εκατοστά (ύψος 6 εκατοστά), οπότε βολεύει περισσότερο αυτούς που θέλουν να κόβουν μικρές σανίδες, δοκάρια  και γενικότερα υλικά με μικρό πλάτος. Έχει δυνατότητα φαλτσοκοπής και οριζόντια και κάθετα. Ο δίσκος που φέρει είναι 210 χιλιοστών με 48 δόντια (μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο άλλους δίσκους αν και συνήθως έχει και την ίδια μέρα σαν προσφορά). Η τιμή του είναι 70 ευρώ και παρότι το μεγαλύτερο αδελφάκι του είναι πολύ πιο βολικό, αν δεν έχετε μεγαλύτερες απαιτήσεις και αυτό είναι πολύ καλό.

  • Πόσο κοστίζει; 69,99 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Ναι, το φέρνει εδώ και 10 χρόνια.
  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά καλά για 70 ευρώ
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Λογικά όχι. Το έχει φέρει αρκετές φορές στο παρελθόν και είναι εργαλείο για όσους ασχολούνται αρκετά με μαστοριλίκια και όχι για κάθε σπίτι .

  Επαναφορτιζόμενο δράπανο Parkside PABH 20-Li B2

  parkside pabh 20 li b2 Το τρίτο εργαλείο της εβδομάδος είναι ένα κρουστικό, επαναφορτιζόμενο δράπανο/πιστολέτο, το PARKSIDE PABH 20-Li B2. Είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο που φέρνει εδώ και αρκετά χρόνια και είναι ιδανικό για τρύπημα σε μπετό και σε δομικά υλικά. Έχει αρκετή δύναμη (1 joule) και μπορεί να κάνει με άνεση τρύπες έως 10 χιλιοστά σε μπετό και 8 χιλιοστά σε μέταλλο. 

  Δεν έχει τσοκ, αλλά έχει αυτόματο μηχανισμό SDS-plus για σύνδεση με τρυπάνια και καλέμια (φυσικά μπορείτε να προσθέσετε τσοκ για SDS και να χρησιμοποιείτε και κοινά κυκλικά τρυπάνια ή ότι εξάρτημα θέλετε). Ένα από τα θετικά του είναι ότι έχει την μπαταρία από την σειρά X20V Team, οπότε αν έχετε κάποιο άλλο εργαλείο της σειράς βολεύει ακόμα πιο πολύ η αγορά του. Μπορείτε να το δείτε λίγο πιο αναλυτικά και σε ένα παλαιότερο review από την σελίδα

  • Πόσο κοστίζει; 59,99 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Ναι, το φέρνει από το 2016 τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο.
  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, αν και αν θέλετε μόνο κρουστικό βολεύει καλύτερο το κρουστικό δράπανοκατσάβιδο
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Λογικά όχι. Το έχει φέρει αρκετές φορές στο παρελθόν.

   

  Πολυεργαλείο PARKSIDE PMFW 310 D2

  parksid e pmfw d2 To τέταρτο ηλεκτρικό εργαλείο της προσφοράς είναι το πολυεργαλείο PARKSIDE PMFW 310 D2. Και αυτό είναι ένα εργαλείο που το φέρνει αρκετά χρόνια, αν και βελτιώνεται από έκδοση σε έκδοση. Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τριβείο δέλτα, σαν ξύστρα αλλά και σαν κοπτικό για μέταλλα ή ξύλα. Μπορεί να πάρει εξαρτήματα από το εμπόριο, αν και στο lidl θα βρείτε αρκετά εξαρτήματα σε πολύ καλή τιμή. Περισσότερα για αυτό το εργαλείο μπορείτε να διαβάσετε σε ένα παλαιότερο review (είναι η προηγούμενη έκδοση αλλά δεν έχει μεγάλες διαφορές). 

  • Πόσο κοστίζει; 29.99 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Ναι, A1 έκδοση ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2015. Έκτοτε το φέρνει 1-2 φορές κάθε χρόνο. Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται από το 2018.
  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, τα 30 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή.
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Δύσκολα. Το έχει φέρει πάνω από 10 φορές μέχρι τώρα.

  Τριβείο δίσκου PARKSIDE PTSG 140 C2

  parkside pstg 140 To πέμπτο και τελευταίο εργαλείο της εβδομάδος είναι ένα πρωτοεμφανιζόμενο εργαλείο στη χώρα μας (στο εξωτερικό το φέρνει πολλά χρόνια), το επιτραπέζιο τριβείο δίσκου PARKSIDE PTSG 140 C2. Δεν θα πρέπει να το συγχέετε με τα παλμοπεριστροφικά τριβεία χούφτας. Αυτό είναι επιτραπέζιο, δηλαδή εργαλείο πάγκου και το χρησιμοποιούμε κυρίως για γρήγορη λείανση ή ακόνισμα. Είναι πολύ χρήσιμο για να κάνετε καμπύλες ή γωνίες σε ξύλα αλλά και για να ακονίζετε διάφορα εργαλεία. 

  Έχει οδηγό με μοίρες και ανακλινόμενο πέλμα. Η ισχύς του είναι 140 WATT (δεν ακούγεται πολύ, αλλά για αυτή τη δουλειά είναι μία χαρά). Ο δίσκος που παίρνει είναι 125αρης (λίγο μικρός αλλά βρίσκετε πολύ εύκολα ανταλλακτικά γυαλόχαρτα στο εμπόριο).

  Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  Ισχύς140 WATT
  Αριθμός στροφών κινητήρα (ρελαντίέως 3600 ανά λεπτό
  Κλίση πέλματος-10 έως +50 μοίρες
  Διάμετρος δίσκου125 χιλιοστά
  Σύνδεση σε σκούπαΝαι
  Οδηγός παραλλήλωνΝαι
  Μήκος καλωδίου2 μέτρα

   

  • Πόσο κοστίζει; 29.99 ευρώ.
  • Το έχει ξαναφέρει; Όχι, είναι η πρώτη φορά που το φέρνει Ελλάδα.
  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, δεν είναι εργαλείο που έχουν όλες οι εταιρίες, ειδικά οι ερασιτεχνικές.
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Αρκετά πιθανό επειδή δεν το έχει ξαναφέρει ποτέ.

   

  Εξαρτήματα και αναλώσιμα

  Εκτός  από αυτά τα 5 ηλεκτρικά εργαλεία έχει πάρα πολλά εξαρτήματα και αναλώσιμα. Αυτά που αξίζουν προσοχής είναι οι δίσκοι (αν πάρετε ή έχετε το φαλτσοπρίονο), τα αναλώσιμα για το πολυεργαλείο, η λάμπα εργασίας (αρκετά καλή για 6 ευρώ), τα μαξιλάρια μονταρίσματος και οι λοστοί.

   

  Παρασκευή 31/01/2020

  4 σε 1 πολυεργαλείο parkside pkga 20 li b2 Αυτό το παρασκευοσάββατο τα LIDL φέρνουν ξανά το επαναφορτιζόμενο πολυμηχάνημα 4 σε 1 PARKSIDE PKGA 20 B2. Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να πάρει 4 διαφορετικά εξαρτήματα και να μεταμορφωθεί σε δραπανοκατσάβιδο, πολυεργαλείο, τριβείο δέλτα και σπαθοσέγα. Προφανώς είναι ιδανικό για όσους δεν έχουν κανένα από τα παραπάνω εργαλεία και έτσι με μόνο 80 ευρώ θα αποκτήσουν ένα εργαλείο που έχει 4 διαφορετικές λειτουργίες. Aν έχετε ήδη επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο και επαναφορτιζόμενη σπαθοσέγα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσετε 80 μόνο και μόνο για τα άλλα δύο εξαρτήματα. Καλύτερα να αγοράσετε 2 ξεχωριστά εργαλεία της σειράς X20V Team, ώστε να έχετε και 2 μπαταρίες/φορτιστές αντί για ένα σετ.  Το καλό είναι ότι και αυτό ανήκει στην σειρά PARKSIDE X20V Team, οπότε από θέμα μπαταρίας είστε καλυμμένοι αν έχετε ήδη κάποιο άλλο εργαλείο της σειράς. 

  Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του είναι

  • 4 σε 1: δραπανοκατσάβιδο, πολυλειαντήρας, σπαθοσέγα και πολυεργαλείο
  • Ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου 20 V (2,0 Ah) με ένδειξη κατάστασης φόρτισης
  • Γρήγορη αλλαγή εξαρτημάτων χωρίς εργαλείο
  • Ρυθμιζόμενη ροπής στρέψης περιλαμβανομένου δεξιόστροφης/αριστερόστροφης κίνησης (για δραπανοκατσάβιδο) και γρήγορο stop
  • Ταχυφορτιστής 60 λεπτών με αυτόματη απενεργοποίηση φόρτισης
  • Μπαταρία συμβατή με όλες τις συσκευές της σειράς PARKSIDE X 20 V Team“
  • Κινητήρας με εργονομική, αντιολισθητική μαλακή λαβή

  1. Εξάρτημα δραπανοκατσάβιδου PKGA1

  • Μηχανισμός 2 ταχυτήτων με εύρος στροφών 0–400 min⁻¹ / 0–1350 min⁻¹ (ρελαντί)
  • Δυνατότητα ρύθμισης 19 βαθμίδων ροπής στρέψης και 1 βαθμίδας διάτρησης
  • Μέγιστη ροπή στρέψης 25 Nm
  • Ταχυτσόκ μονού κάλυκα – SPINDLE LOCK
  • Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 6 bits διάτρησης (1,5/2/3/4/5/6 mm), 6 bits βιδώματος (50 mm), 1 προέκταση bit (50 mm)

  2. Εξάρτημα πολυλειαντήρα PKGA2

  • Αριθμός ταλαντώσεων 0–9000 min⁻¹ (ρελαντί)
  • Εύκολη και γρήγορη αλλαγή φύλλου λείανσης χάρη στην αυτοπρόσφυση
  • Υποδοχή ηλεκτρικής σκούπας για αναρρόφηση σκόνης – συμπεριλαμβάνεται αντάπτορας
  • Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 5 φύλλα λείανσης (2x P 60, 2x P 120, 1x P 240)

  3. Εξάρτημα σπαθοσέγας PKGA3

  • Αριθμός ταλαντώσεων 0–3200 min⁻¹ (ρελαντί)
  • Μήκος ταλάντωσης 22 mm
  • Ταχυτσόκ χωρίς εργαλείο
  • Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνοται: 1 πριονόλαμα για μέταλλο (HSS 150 / 18 TPI), 1 πριονόλαμα για ξύλο (HCS 150 / 6 TPI)

  4. Εξάρτημα πολυεργαλείου PKGA4

  • Αριθμός ταλαντώσεων 0–20000 min⁻¹ (ρελαντί)
  • Σύστημα αλλαγής ταχυτσόκ χωρίς εργαλείο
  • Δυνατότητα προσαρμογής των εργαλείων με μεταβλητή κατεύθυνση εργασίας
  • Γωνία ταλάντωσης 3,0°
  • Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 1 βυθιζόμενη πριονόλαμα HSS, 1 ξύστρα, 1 πλάκα λείανσης τριβείου δέλτα, 3 φύλλα λείανσης (1x P 60, 1x P 80, 1x P 120)

   

  Πέμπτη 23/01/2020

  Την ερχόμενη Πέμπτη τα LIDL έχουν σε προσφορά αρκετά εργαλεία και αναλώσιμα. Σίγουρα ξεχωρίζουν τα 4 ηλεκτρικά εργαλεία, αλλά δεν έχει μόνο αυτά σε προσφορά.

  Parkside Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PBSA 12 D2

  parkside pbsa 12 d2 Το πρώτο εργαλείο της εβδομάδος είναι το μικρό επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PARKSIDE PBSA 12 D2. Αυτή είναι η έκδοση με το αποσπώμενο τσοκ, για εύκολη αλλαγή ανάμεσα σε τρύπημα και βίδωμα. Είναι ένα εργαλείο που κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια στα 40 ευρώ και ανήκει στην σειρά εργαλείων X12V Team, δηλαδή των εργαλείων που χρησιμοποιούν όλα την ίδια 12V μπαταρία. Είναι αρκετά δυνατό (για 12V) με 28Nm ροπή στρέψης, με 19+1 προεπιλογές ροπής.  Έχει δύο ταχύτητες (μία για βίδωμα, μία για τρύπημα) και το τσοκ έχει εύρος από 0.8 έως 10 χιλιοστά. Στα θετικά του ότι διαθέτει ταχυφορτιστή που σε μία ώρα έχει φορτίσει την μπαταρία. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα μικρό δραπανοκατσάβιδο να υπάρχει στο σπίτι. Η τιμή του είναι 40 ευρώ και για αυτά που προσφέρει είναι αρκετά καλή

  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, η τιμή είναι αρκετά καλή
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Λογικά, όχι. Παρότι δημοφιλές, το φέρνει εδώ και αρκετά χρόνια, οπότε το έχουν ήδη αρκετοί.

  Parkside Επαναφορτιζόμενη συσκευή λείανσης και διάτρησης PFBS 12 B3

  To δεύτερο εργαλείο της προσφοράς είναι και αυτό αρκετά δημοφιλές. Πρόκειται για το επαναφορτιζόμενο πολυεργαλείο τύπου dremel PARKSIDE PFBS 12 B3. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, ειδικά αν δεν έχετε καθόλου κάποιο dremelοειδές και ασχολείστε με μαστορέματα. Το ότι είναι μπαταρίας, σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε και αυτό είναι πάρα πολύ πρακτικό. Κοστίζει μόλις 23 ευρώ και στην συσκευασία υπάρχουν και αρκετά εξαρτήματα , σχεδόν 60,(φυσικά όχι ποιότητας dremel, proxxon…). Το μόνο αρνητικό (τουλάχιστον για κάποιους) είναι ότι σε αυτή την έκδοση η μπαταρία είναι ενσωματωμένη (σε πιο παλιά έκδοση ήταν), οπότε δεν μπορείτε να αγοράσετε 2η και να το χρησιμοποιείτε πιο πολύ. Κάθε φορά που ξεφορτίζει θα πρέπει να φορτίζεται και αυτό παίρνει λίγη ώρα. Προφανώς από άποψη δύναμης και αντοχής δεν μπορεί να συγκριθεί με τα Dremel αλλά για τα 22 ευρώ μαζί με 60 εξαρτήματα  είναι αρκετά καλό vfm. 

  • Αξίζει η αγορά του; Ναι, ειδικά αν δεν έχετε κάποιο άλλο τύπου dremel.
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Λογικά όχι. Σε αυτή την έκδοση κυκλοφορεί ήδη εδώ και 2 χρόνια και γενικότερα σαν επαναφορτιζόμενο το φέρνει άλλες 4 φορές.

  Parkside Ταινιολειαντήρας PBS 900 C3

  parkside pbs 900 c3 review

  Το τρίτο εργαλείο της προσφοράς είναι ο μεγάλος ταινιολειναντήρας της PARKSIDE, Ο PBS 900 C3. Είναι αρκετά ισχυρός με 900 WATT ισχύ και χρησιμοποιεί ταινία 75χ533 που είναι σχετικά κοινή διάσταση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ανάποδα, ως ταινιολειαντήρας πάγκου, ενώ έχει ρυθμιζόμενη ταχύτητα 240-400 μέτρα ανά λεπτό. Περισσότερα μπορείτε να δείτε σε ένα αναλυτικό review που είχαμε κάνει πρίν λίγους μήνες. Η τιμή του είναι περίπου 40 ευρώ. 

  • Αξίζει η αγορά του; Μπορεί να μην είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο, αλλά αν θέλετε ταινιολειαντήρα είναι καλή επιλογή.
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Αποκλείεται. Τον μεγάλο ταινιολειαντήρα τον φέρνει πάνω από 10 χρόνια, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνουν αρκετά κομμάτια ακόμα και μέρες μετά την προσφορά.

  Parkside Ηλεκτρικό κολλητήρι PLS 48 D2

  parkside pls 48 Το τέταρτο και τελευταίο ηλεκτρικό εργαλείο της εβδομάδος είναι το κολλητήρι με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία PARKSIDE PLS 48 D2. Πρόκειται για ένα από τα αρκετά ηλεκτρικά κολλητήρια που φέρνουν τα LIDL. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι έχει βάση και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και όλα αυτά μόνο με 10 ευρώ. Σίγουρα δεν προτείνεται για επαγγελματική χρήση, όμως για ερασιτέχνες που θέλουν να κάνουν που και που καμιά ηλεκτρονική επισκευή είναι ότι πρέπει.

  • Αξίζει η αγορά του; Με 10 ευρώ που έχει ναι.
  • Θα εξαντληθεί αμέσως; Δεν αποκλείεται. Αν και φέρνει αρκετά χρόνια, είναι πολύ φθηνό και έτσι είναι πιο εύκολο να το πάρει κάποιος.

  Εξαρτήματα και αναλώσιμα

  Εκτός από τα 4 ηλεκτρικά εργαλεία έχει και αρκετά αναλώσιμα και εξαρτήματα. Αυτά που προτείνονται είναι οι ταινίες για τον ταινιολειαντήρα (αν φυσικά τον αγοράσετε ή έχετε κάποιον ήδη), τα αναλώσιμα για το πολυεργαλείο, οι νοβοπανόβιδες και ο προβολέας LED. 

  Παρασκευή 17/01/2020

  Την προσεχή πέμπτη τα LIDL έχουν μία μίνι μέρα εργαλείων με 2 εργαλεία αέρος σε προσφορά, τον μικρό αεροσυμπιεστή και μία αεροκαστάνια.

  Parkside Αεροσυμπιεστής PKO 270 A5

  parkside pko 270 a5 Το βασικό εργαλείο της εβδομάδος είναι ο μικρός αεροσυμπιεστής PARKSIDE PKO 270 A5. Πρόκειται για μία από τις τελευταίες εκδόσεις, με βελτιωμένο κινητήρα και πολύ καλύτερη σχεδίαση, που δεν θυμίζει πολύ το πρώτο μοντέλο που είχε κυκλοφορήσει πριν 10 χρόνια στη χώρα μας. Μπορεί η ισχύς να παραμένει η ίδια (περίπου 2.5 ίππους) αλλά το μοτέρ είναι λίγο πιο ήσυχο και -θεωρητικά τουλάχιστον- λίγο πιο βελτιωμένο. Διαθέτει 2 μανόμετρα και μέγιστη πίεση έως 10 bar. Σε αντίθεση με τα παλαιότερα μοντέλα αυτό έχει 2 βεντούζες (με την μία τούμπαρε εύκολα) και έχει ειδικό δακτύλιο για να τυλίγετε εύκολα το 10μετρο λάστιχο της συσκευασίας. Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι λίγο πιο ακριβός από ότι παλαιότερα (111 ευρώ αντί για 99 που είχαν τα πρώτα μοντέλα), αλλά εξακολουθεί να παραμένει πολύ καλή προσφορά για αυτά που προσφέρει. 

  Parkside Καστάνια αέρος PDRS 6.3 B2

  αεροκαστάνια Το δεύτερο εργαλείο της προσφοράς είναι η αεροκαστάνια PARKSIDE PDRS 6.3 B2. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε και τόσα πολλά να πούμε, καθώς πρόκειται για μία κλασσική αεροκαστάνια που πωλείται σε κασετίνα μαζί με αρκετά εξαρτήματα (για την ακρίβεια 7 καρυδάκια, 1 προέκταση, ένα γωνιακό εξάρτημα και ένας αντάπτορας για bits).  Έχει μέγιστη ροπή στρέψης 61Nm, μέγιστη πίεση 6.3 bar και υποδοχή  1/2″. Σαν κατασκευή δείχνει σχετικά καλή, όχι όμως τόσο καλή για επαγγελματική χρήση. Η τιμή της είναι 26 ευρώ. 

   

  Παρασκευή 03/01/2020

  Και αυτή τη χρονιά το LIDL ξεκινάει το έτος με πολύ καλές προσφορές σε εργαλεία. Μάλιστα αυτή φαίνεται ότι θα είναι μία από τις καλύτερες προσφορές σε εργαλεία για όλη τη χρονιά, αφού στην προσφορά υπάρχουν και αρκετά ηλεκτρικά εργαλεία και πολύ δημοφιλή.

  Parkside Ηλεκτρική σκούπα υγρών / στερεών PNTS 1400 H4

  parkside pnts Το πρώτο εργαλείο της προσφοράς είναι η ηλεκτρική σκούπα υγρών/στερεών PARKSIDE PNTS 1400 H4, ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία της σειράς PARKSIDE. Πρόκειται για μία σκούπα εργαστηρίου, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν οικιακή σκούπα. Το πλεονέκτημα που έχει είναι ότι μπορεί να ρουφάει τα πάντα, από απλή σκόνη έως πριονίδια, ενώ επειδή μπορείτε να την χρησιμποιήσετε και χωρίς σακούλα μπορεί να ρουφάει και υγρά. Μάλιστα διαθέτει και μεγάλο ανοξείδωτο κάδο, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να τρυπήσει ή να σκουριάσει.  

  ηλεκτρική σκούπα parkside Ένα άλλο πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι διαθέτει είναι και η δυνατότητα χρήσης ως φυσητήρα, αν και δεν έχει και πάρα πολύ δύναμη, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό σαλονιού αυτοκινήτου ή παρόμοιες εργασίες. 

  Δυστυχώς σε αυτή την έκδοση δεν φαίνεται να υπάρχει η ειδική πρίζα που συνδέοντα εργαλεία, αλλά έχει ειδικό κουμπί για αυτόματο καθαρισμό του φίλτρου. Η τιμή της σκούπας είναι μόλις 60 ευρώ και σίγουρα είναι μία καλή ευκαιρία για όσους θέλουν μια φθηνή σκούπα εργαστηρίου.

  Parkside Πολυτριβείο 3 σε 1 PMFS 200 C3

  parkside πολυτριβείο To επόμενο εργαλείο της προσφοράε είναι ένα πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελληνική αγορά, το πολυτριβείο 3 σε 1 PARKSIDE PMFS 200 C3. Πρακτικά πρόκειται για ένα παλμικό τριβείο χούφτας με 3  διαφορετικά πέλματα, ένα κυκλικό, ένα ορθογώνιο και ένα δέλτα. Δηλαδή αγοράζοντας  ένα και μόνο τριβείο μπορείτε να έχετε τις δυνατότητες από 3 διαφορετικά τριβεία. Αυτό και μόνο του είναι πολύ σημαντικό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπ να αγοράσετε 3 διαφορετικά τριβεία. Η αλλαγή του πέλματος δεν γίνεται αυτόματα, αλλά θα πρέπει να ξεβιδώσετε μερικές αλλενόβιδες, όμως αυτό δεν είναι αρνητικό, ίσα ίσα είναι πιο ασφαλές.

  parkside πολυτριβείο
  Ο τρόπος που αλλάζουν τα πέλματα στο πολυτριβείο της PARKSIDE

  Έχει ρυθμιζόμενο αριθμό ταλαντώσεων με αβαθμίδωτο διακόπτη και ονομαστική ισχύ 200 WATT (σίγουρα όχι και πάρα πολλά, ειδικά για έκκεντρο), ενώ διαθέτει ειδικό δοχείο συλλογής σκόνης με φίλτρο. Η τιμή του είναι 25 ευρώ και είναι εξαιρετικά καλή προσφορά αφού συνήθως το κάθε τέτοιο πέλμα στο εμπόριο κάνει 5-10 ευρώ.

  Parkside Ευθύς λειαντήρας PGS 500 A1

  ευθύς λειαντήρας parkside To τρίτο εργαλείο της προσφοράς είναι ο ευθύς λειαντήρας PARKSIDE PGS 500 A1. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι ο ευθύς λειαντήρας, πρακτικά είναι ένα μεγάλο εργαλείο “dremel”. Το χρησιμοοποιούν κυρίως όσοι ασχολούνται με μεταλλικές κατασκευές, αλλά είναι χρήσιμο και σε άλλες περιπτώσεις. 

  Η ισχύς του είναι 500 WATT με ρυθμιζόμενες στροφές 4500-30000. Παίρνει εξαρτήματα από το εμπόριο (φωλιές για 3.2 και 6 χιλιοστά) αλλά πωλούνται και από τα LIDL. H τιμή του είναι 25 ευρώ και γιαυτό που είναι είναι αρκετά καλή τιμή.

  Parkside Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PABS 20-Li D4

  parkside pabs 20-li d4

  Το τέταρτο εργαλείο της προσφοράς είναι το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PARKSIDE PABS 20-Li D4. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία της σειράς PARKSIDE, γιατί είναι χρήσιμο σχεδόν σε κάθε σπίτι. Ανήκει στην σειρά εργαλείων PARKSIDE X20V Team, δηλαδή τα εργαλεία που χρησιμποιούν όλα την ίδια μπαταρία 20V, οπότε αν έχετε ήδη κάποιο άλλο εργαλείο της σειράς έχετε ήδη έξτρα μπαταρίες και φορτιστή. 

  Έχει δύο ταχύτητες, μία για βίδωμα, μία για τρύπημα και μπορεί να τρυπήσει μέταλλο, ξύλο αλλά όχι μπετό. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι το λίγο προβληματικό τσοκ (ξελασκάρει μόνο του κάποιες φορές), αλλά για ερασιτεχνική χρήση δεν είναι κάτι που προβληματίζει. Μπορείτε να το δείτε λίγο πιο αναλυτικά σε review από την σελίδα.  Η τιμή του στην προσφορά είναι 50 ευρώ.

  Parkside Κάθετη φρέζα POF 1200 D3

  parkside pof 1200 d3 Το πέμπτο εργαλείο της σειράς είναι η κάθετη φρέζα PARKSIDE POF 1200 D3. H συγκεκριμένη έκδοση είναι νέα, με μερικές βελτιώσεις και αλλαγές από προηγούμενα μοντέλα. Είναι αρκετά ισχυρή με μοτέρ 1200 WATT, βάθος φρεζαρίσματος 55 χιλιοστά και υποδοχή για εξαρτήματα 6 και 8 χιλιοστών. Έχει ρυθμιζόμενο οδηγό βάθους και οδηγό παράλληλων, ενώ στην συσκευασία υπάρχουν και 6 φρέζες.  Σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις επαγγελματικές φρέζες του εμπορίου που κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ, όμως για τα 40 ευρώ που κάνει δείχνει αρκετά καλή. Μπορείτε να δείτε ένα παλαιότερο review ( προσοχή δεν είναι η ίδια έκδοση).

  Parkside Επαναφορτιζόμενη συσκευή χάραξης PAGG 4 A1

  siskevi xaraxis To έκτο εργαλείο της προσφοράς είναι και αυτό πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελληνική αγορά. Είναι μία επαναφορτιζόμενη συσκευή χάραξης με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου. Στην ουσία είναι ένα μικρό (σε μέγεθος και ισχύ) dremel που δεν έχει τσοκ, αλλά έχει μία μύτη χάραξης. Είναι ιδανικό για χάραξη σε ξύλο, αλλά μπορεί να χαράξει και γιαλί, πέτρα ή κεραμικά υλικά. 

  siskevi xaraxis Στην συσκευασία υπάρχουν και 5 διαφορετικά στένσιλ για να σας βοηθήσουν στα πρώτα βήματα. Η τιμή του είναι μόλις 15 ευρώ και για όποιον ασχολείται με τέτοιες εργασίες δεν είναι κακή επιλογή. 

  Προσφορές σε περιορισμένα καταστήματα

  sega 20v

  Σύμφωνα με το φυλλάδιο του LIDL, σε περιορισμένα καταστήματα θα υπάρχει και η επαναφορτιζόμενη σέγα PARKSIDE PSTDA 20 Li A2. Ανήκει και αυτή στην σειρά Χ20V Team, με μπαταρία 2 αμπερωρίων.Ως προς τις δυνατότητες μπορεί να κόψει έως 8 εκατοστά ξύλο, 5 χιλιοστά μέταλλο και 12 χιλιοστά αλουμίνιο. Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της είναι τα παρακάτω

  • Γρήγορη λειτουργία κοπής και ιδανική κοπή σε καμπύλες χάρη στη ρυθμιζόμενη παλινδρόμηση 3 βαθμίδων
  • Ρύθμιση κοπής ακριβείας με ελάχιστους κραδασμούς
  • Δυνατότητα επιλογής γωνίας κοπής με σταθερή ρύθμιση 0°/15°/30°/45° και από τις δυο πλευρές
  • Συμπεριλαμβάνονται 3 πριονόλαμες υψηλής ποιότητας (Swiss Made)
  • Ταχυφορτιστής 60 λεπτών με αυτόματη απενεργοποίηση φόρτισης
  • Ενσωματωμένη λυχνία εργασίας LED
  • Λειτουργία φυσητήρα για κοπή χωρίς πριονίδια
  • Με υποδοχή σύνδεσης για ηλεκτρική σκούπα, συμπεριλαμβάνεται αντάπτορας
  • Ταχυτσόκ SAW LOCK για εύκολη αλλαγή λάμας
  • Προστασία σχισίματος
  • Για λάμες του εμπορίου με ενιαία υποδοχή
  • Μπαταρία ιόντων λιθίου 20 V (2 Ah)
  • Ονομαστικός αριθμός στροφών ρελαντί: n₀ 0–2700 min⁻¹
  • Μέγιστο βάθος κοπής: 80 mm σε ξύλο / 5 mm σε μέταλλο / σε αλουμίνιο 12 mm
  • Λοξή κοπή αριστερά/δεξιά: 0°/15°/30°/45°
  • Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 2 πριονόλαμες για ξύλο (Swiss Made), 1 πριονόλαμα για μέταλλο (Swiss Made), 1 παράλληλος οδηγός, 1 εξάγωνο κλειδί, 1 αντάπτορας για ηλεκτρική σκούπα
  • Μπαταρία συμβατή με όλες τις συσκευές της σειράς “PARKSIDE X 20 V Team”
  • Διακόπτης ασφαλείας
  • Εργονομική μαλακή λαβή
  • Ένδειξη κατάστασης φόρτισης μπαταρίας, 3 βαθμίδων

  Ανωλώσιμα και εξαρτήματα

  parkside μπαταρία pap 20 Εκτός από τα 6 εργαλεία έχει και πολλά αναλώσιμα και εξαρτήματα. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι το σετ μπαταρίας και φορτιστή για την σειρά Χ20V Team, με μόλις 25 ευρώ (από το σέρβις θα το παίρνατε με πάνω από 35 ευρώ), οι 10 φρέζες για το ρούτερ, οι σφιγκτήρες, τα γερμανοπολύγωνα καστάνιας και τα εξαρτήματα για τον ευθύ λειαντήρα

  2
  Αφήστε ένα σχόλιο

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
  Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

  avatar
  5000
  1 Comment threads
  1 Απαντήσεις νήματος
  3 Ακόλουθοι
   
  Σχόλιο με περισσότερες αντιδράσεις
  Hottest comment thread
  2 Σχολιαστές
  adminΓιαννης Π. Πρόσφατοι σχολιαστές
    Εγγραφείτε  
  νεότερο παλαιότερο πιο δημοφιλές
  Ειδοποίηση από
  Γιαννης Π.
  Επισκέπτης
  Γιαννης Π.

  Αναρωτιεμαι αν τα LIDL εχουν και αλλα εργαλεια αερος εκτος απο αυτα που φερνει την πεμπτη