Ένα ασύρματο κουδούνι ειδικά σχεδιασμένο για σκυλιά

0
κουδούνι για σκύλους

Αν αγαπάτε τα σκυλιά και έχετε κάποιο που ζει μαζί σας μέσα στο σπίτι, τότε σίγουρα θα το έχετε δει, στην προσπάθεια του να σας κάνει να αντιληφθείτε ότι θέλει να βγει έξω, να γρατζουνάει την πόρτα. Αντί να σπαταλήσετε αρκετό χρόνο για να το εκπαιδεύσετε, μπορείτε να αγοράσετε το Pebble Smart, ένα ασύρματο κουδούνι ειδικά σχεδιασμένο για σκυλιά.

Ασύρματο κουδούνι για σκύλους με θήκη για σκυλοτροφή

Δεν έχει τεράστιες διαφορές με τα κοινά ασύρματα κουδούνια ούτε είναι το πρώτο ασύρματο κουδούνι για σκύλους. Απλώς δείχνει πολύ πιο πρακτικό, έχοντας ένα αρκετά μεγάλο κίτρινο κουμπί, που μπορεί να πατηθεί αρκετά εύκολα από την μουσούδα ή το πέλμα του σκυλιού. Ο μηχανισμός αποτελείται από δύο ξεχωριστά μέρη, το κουμπί και το κουδούνι. Και τα δύο είναι ασύρματα, οπότε μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε. Πίσω από το κουμπί υπάρχει ειδική θήκη για σκυλοκροκέτες. Έτσι το σκυλί μπορεί να μάθει πολύ εύκολα να πατάει το κουμπί, συνδυάζοντας το πάτημα με το ηχητικό άκουσμα και την άμεση παρουσία του ιδιοκτήτη.

Η τιμή του είναι περίπου 30 δολάρια (λίγο κάτω από τα 25 ευρώ), αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στην Ελληνική ή την Ευρωπαϊκή αγορά. Οπότε η μόνη λύση -μέχρι στιγμής- είναι το Αμερικάνικό Amazon (μαζί με μεταφορικά και δασμούς κοστίζει περίπου 40-45 ευρώ). Στο Αγγλικό Amazon και σε καλά Ελληνικά pet-shop υπάρχουν μερικές πιο απλές λύσεις, αν και λογικά θα εμφανιστεί και το Pebble Smart αρκετά σύντομα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚινούμενος 3D εκτυπωτής χωρίς όρια
Επόμενο άρθροReview: Επαναφορτιζόμενο δισκοπρίονο PARKSIDE PHKSA 20 Li-A2
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια