Φωτογραφίες κρεμασμένες σε αυτοσχέδια μαντάλακια

0
 

φωτογραφίες κρεμασμένες σε μανταλάκια

 

Φωτογραφίες κρεμασμένες σε μανταλάκια δεν είναι κάτι εντελώς πρωτότυπο. Πιθανότατα να το έχετε ήδη συναντήσει αρκετές φορές ακόμα και σε βιτρίνες φωτογραφείων. Όμως τις πιο πολλές φορές πρόκειται για φωτογραφίες κρεμασμένες από τοίχο ή κάποιο σκοινί.

 
Ο Βρεταννός σχεδιαστής James Shaw, σχεδίασε μερικά απλά αυτοσχέδια επιτραπέζια μαντάλακια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βάζετε φωτογραφίες.
 
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
Lobster bands : Λαστιχάκια για αστακούς
Τα ονομάσε Lobster Pegs (edit: το άρθρο αφαιρέθηκε από την σελίδα του δημιουργού. O σύνδεσμος οδηγεί απλώς στην επίσημη σελίδα). επειδή χρησιμοποίησε για την κατασκευή τους, πολύχρωμα λαστιχάκια για αστακούς1.
 
%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%ba
Αν θέλετε να κάνετε και εσείς κάτι αντίστοιχο, εκτός από τα λαστιχάκια, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λεπτό ορθογώνιο καδρονάκι (πλανισμένο), μια ξύλινη βέργα (ή μεγάλες καβίλιες) και μία κυκλική ράσπα (για να κάνετε την εσωτερική κοιλότητα).  
Το χρώμα φαίνεται ότι είναι κάποιο έγχρωμο βερνίκι ή ίσως και απλό υδατόχρωμα. 
%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%ba
Πραγματικά είναι μια πολύ απλή, όμορφη και ανέξοδη ιδέα για διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου ή μιας παιδικής γιορτής.

  1. Πρόκειται για δυνατά λαστιχάκια τα οποία βάζουν με ειδικό εργαλείο στις δαγκάνες των αστακών και των καβουριών κατά την μεταφορά, ώστε να παραμένουν κλειστές.↩

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.