φωτιστικά από χαρτοπολτόΟ χαρτοπολτός είναι ένα υλικό το οποίο δημιουργείται από την επεξεργασία χαρτιού με την προσθήκη κάποιου είδους κόλλας (πχ αλευρόκολλα). Αν η διαδικασία παρασκευής γίνει σωστά, τότε όταν σκληρύνει μπορεί να δημιουργήσει πολύ ανθεκτικές κατασκευές. Το Crea-Re Studio είναι ένα καλλιτεχνικό στούντιο που ειδικεύεται σε κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά. Μεταξύ αυτών έχει δημιουργήσει μία πολύ εντυπωσιακή σειρά με φωτιστικά από χαρτοπολτό.

φωτιστικά από χαρτοπολτόΗ σειρά αυτή αποτελείται από διάφορων ειδών φωτιστικά, που όλα είναι φτιαγμένα αποκλειστικά με χαρτοπολτό. Σε αυτή την σειρά θα βρείτε κυρίως κρεμαστά φωτιστικά οροφής αλλά και πορτατίφ, φωτιστικά δαπέδου, αμπαζούρ…

Κάτι που κάνει τη σειρά αυτή να ξεχωρίζει, είναι ότι πολλά από τα φωτιστικά δεν έχουν το κλασσικό μουντό χρώμα του χαρτοπολτού, αλλά είναι χρωματιστά.

φωτιστικά από χαρτοπολτόΑυτή τη σειρά με φωτιστικά από χαρτοπολτό, μπορείτε να την προμηθευτείτε μέσω του ειδικού e-shop που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους.

Συλλογή με φωτιστικά από χαρτοπολτό

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

avatar
5000
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση από