φωτιστικά από χαρτοπολτόΟ χαρτοπολτός είναι ένα υλικό το οποίο δημιουργείται από την επεξεργασία χαρτιού με την προσθήκη κάποιου είδους κόλλας (πχ αλευρόκολλα). Αν η διαδικασία παρασκευής γίνει σωστά, τότε όταν σκληρύνει μπορεί να δημιουργήσει πολύ ανθεκτικές κατασκευές. Το Crea-Re Studio είναι ένα καλλιτεχνικό στούντιο που ειδικεύεται σε κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά. Μεταξύ αυτών έχει δημιουργήσει μία πολύ εντυπωσιακή σειρά με φωτιστικά από χαρτοπολτό.

φωτιστικά από χαρτοπολτόΗ σειρά αυτή αποτελείται από διάφορων ειδών φωτιστικά, που όλα είναι φτιαγμένα αποκλειστικά με χαρτοπολτό. Σε αυτή την σειρά θα βρείτε κυρίως κρεμαστά φωτιστικά οροφής αλλά και πορτατίφ, φωτιστικά δαπέδου, αμπαζούρ…

Κάτι που κάνει τη σειρά αυτή να ξεχωρίζει, είναι ότι πολλά από τα φωτιστικά δεν έχουν το κλασσικό μουντό χρώμα του χαρτοπολτού, αλλά είναι χρωματιστά.

φωτιστικά από χαρτοπολτόΑυτή τη σειρά με φωτιστικά από χαρτοπολτό, μπορείτε να την προμηθευτείτε μέσω του ειδικού e-shop που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους.

Συλλογή με φωτιστικά από χαρτοπολτό

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.