Στο κανάλι GarageWoodworks ανέβηκε πριν λίγους μήνες ένα βίντεο, που δείχνει έναν απλό τρόπο με τον οποίο μπορεί να φτιάξει κάποιος μια μοντέρνα ξύλινη DIY κρεμάστρα για τα ρούχα.

ξύλινη diy κρεμάστρα ρούχων Τα υλικά που χρησιμοποίησε για την κατασκευή ήταν αρκετά απλά και οικονομικά. Ουσαστικά απαιτήθηκαν κομμάτια από δύο σανίδες διαφορετικής ξυλείας (για να υπάρξει αντίθεση χρωμάτων) και μία γαλβανιζέ ντίζα. Και αν και χρησιμοποίησε μερικά εργαλεία που η αλήθεια είναι δεν υπάρχουν σε κάθε εργαστήρι (πχ ρούτερ πάγκου), η κατασκευή σίγουρα μπορεί να γίνει και χωρίς αυτά. Απλώς το αποτέλεσμα ίσως δεν θα είναι τόσο επαγγελματικό ή θα πάρει λίγο πιο πολύ χρόνο.

ξύλινη diy κρεμάστρα ρούχων
Το αυλάκι / ράγα έχει σχήμα τραπέζιο όπως και οι μικροί οδηγοί από το ξύλο.

Στα θετικά αυτού του project και ο αρκετά έξυπνος τρόπος που την στέρεωσε στον τοίχο. Δημιούργησε, με ένα ρούτερ και ένα σκαρπέλο, μία χωνευτή ράγα, στην οποία μπαίνουν συρταρωτά δύο μικρά κομμάτια ξύλο που είναι στερεωμένα στον τοίχο. Έτσι δεν υπάρχει η ανάγκη για ακριβούς μηχανισμούς ή για αντιαισθητικά ούπα και γατζάκια. 

ξύλινη diy κρεμάστρα ρούχων Βέβαια επειδή πρόκειται για κρεμάστρα ρούχων, που θα έχει βάρος, καλό θα ήταν τα κομμάτια αυτά να είναι από πολύ σκληρή ξυλεία ή ίσως και άλλο υλικό, γιατί η λογική λέει ότι δεν θα κρατήσουν και για πάντα.

Δείτε αναλυτικά την διαδικασία στο παρακάτω βίντεο από το Youtube.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠανέμορφα χρωματιστά φωτιστικά από χαρτοπολτό
Επόμενο άρθροΟικονομικό gadget για το κινητό μετράει αυτόματα την μυωπία σας
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια