Μία έξυπνη κρεμάστρα ταξιδιού που χωράει σε οποιαδήποτε βαλίτσα

0
κρεμάστρα ταξιδιού που χωράει παντού

Αν και τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν κρεμάστρες, καλό είναι όταν ταξιδεύουμε να έχουμε και μερικές δικές μας στην βαλίτσα. Σίγουρα οι κλασσικές κρεμάστρες, δεν καταλαμβάνουν και πάρα πολύ χώρο, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να υπήρχε μία κρεμάστρα ταξιδιού μπορούσε να χωρέσει ακόμα και σε μία μικρή τσάντα;

κρεμάστρα ταξιδιού που χωράει παντούΗ κρεμάστρα αυτού του Ιάπωνα σχεδιαστή μπορεί. Το σχέδιο της είναι αρκετά έξυπνο και απλό. Είναι φτιαγμένη από ένα δερμάτινο κορδόνι και μικρές ξύλινες βέργες. 

Ο χώρος που καταλαμβάνει όταν δεν χρησιμοποιείται είναι ελάχιστος, ενώ δείχνει το ίδιο πρακτική με τις κανονικές κρεμάστρες. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να κρεμαστεί μόνο σε γάντζους και όχι στο σύστημα της ντουλάπας. Βέβαια αυτό το πρόβλημα λύνεται εύκολα με ένα διπλό γάντζο.

Από ότι φαίνεται αυτή η κρεμάστρα ταξιδιού διατίθεται μόνο μέσω της Ιαπωνικής σελίδας monoco, αλλά με λίγο δερμάτινο κορδόνι, μερικές ξύλινες βέργες και ένα μεγάλο ξυλοτρύπανο, μπορεί να φτιάξει κάποιος όσες θέλει μόνος του.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.