ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να στείλετε email στο info@supereverything.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Καλό θα ήταν, πριν στείλετε email ή μήνυμα, να διαβάσετε πρώτα την ενότητα F.A.Q./Συχνές ερωτήσεις στο τέλος αυτής της σελίδας, ώστε να αποφύγετε την άσκοπη επικοινωνία.

Διαφήμιση / Συνεργασία

Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στην σελίδα μας με banners ή θέλετε οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική συνεργασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email marketing@supereverything.gr,

Contact us in English

Don’t you speak Greek? No problem, we speak English! So don’t hesitate to contact us.

F.A.Q. / ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ερώτηση : Μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει αυτό το προϊόν;

Απάντηση : Η ιστοσελίδα, δεν είναι e-shop και, προς το παρόν,δεν πωλεί κανένα προϊόν. Όσα προϊόντα έχετε δει στην ιστοσελίδα, είναι σε άρθρα unboxing, παρουσίασης ή αξιολόγησης

Ερώτηση : Μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει αυτό το ανταλλακτικό;

Απάντηση : Η ιστοσελίδα, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με οποιοδήποτε σέρβις προϊόντων. Πιθανώς να γνωρίζουμε ποιο είναι το σέρβις για κάποιο προϊόν ή διάφορους τρόπους να προμηθευτείτε αναλώσιμα  και ανταλλακτικά εκτός του επίσημου σέρβις, αλλά καλό είναι πρώτα να απευθύνεστε στο επίσημο σέρβις κάθε προϊόντος.

Ερώτηση : Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να αγοράσω το προϊόν, που είδα σε κάποιο άρθρο της ιστοσελίδας;

Απάντηση : O πιο εύκολος τρόπος αναζήτησης ενός προϊόντος, είναι μέσω της μηχανής αναζήτησης της google ή μέσω της μηχανής αναζήτησης του skroutz. Αν δεν βρείτε εκεί το προϊόν που αναζητείτε στην Ελληνική αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε στην αναζήτηση του προϊόντος που είδατε. Απλώς καλό είναι να γνωρίζετε ότι αρκετά προϊόντα που παρουσιάζονται (πχ gorilla), δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελληνική αγορά ή κάποια που κάποτε μπορεί να κυκλοφορούσαν, έχουν σταματήσει να εισάγονται λόγω της οικονομικής  κρίσης.

Contact Details

About us

Το SuperEverything είναι μια ιστοσελίδα,  που όπως αναφέρει και το όνομά της, ασχολείται με σχεδόν τα πάντα (εκτός φυσικά από πολιτική και Lifestyle).  Φιλοξενεί κυρίως άρθρα που αφορούν θέματα με DIY, κατασκευές, Design, Craft, Εργαλεία, Υπολογιστές, Αυτοκίνητο, Κήπο και πολλά άλλα.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ!

    0
    Πείτε μας τη γνώμη σας, αφήνοντας ένα σχόλιοx