Πληροφορίες Σελίδας

Επικοινωνία

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να στείλετε email στο info@supereverything.gr (καλό θα ήταν, πριν στείλετε email, να διαβάσετε πρώτα την ενότητα F.A.Q./Συχνές ερωτήσεις, στο τέλος αυτής της σελίδας για να αποφύγετε την άσκοπη επικοινωνία)

Διαφήμιση / Συνεργασία

Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στην σελίδα μας με banners ή θέλετε οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική συνεργασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email marketing@supereverything.gr


Υλικό σελίδας


Πρωτότυπο υλικό


Στη σελίδα φιλοξενείται  κατά κύριο λόγο πρωτότυπο υλικό. Όλα τα άρθρα είναι πρωτότυπα (τα κείμενα είναι πάντα 100% πρωτότυπα και τις περισσότερες φορές το ίδιο ισχύει και για τις εικόνες) και
δεν είναι αντιγραφή από κάποια άλλη Ελληνική ή ξένη σελίδα.
 
Σε μερικά άρθρα, ίσως παρουσιάζεται περιληπτικά υλικό κυρίως από μη Ελληνόγλωσσες ιστοσελίδες. Αυτά τα άρθρα διέπονται πάντα από την λογική του fair use, την οποία στηρίζει και η ίδια η google. Έτσι  πάντα θα υπάρχει ενεργό link (μόνες εξαιρέσεις είναι όταν η πηγή του άρθρου ή των φωτογραφιών δεν υπάρχει ή όταν έχει εγκαταλειφθεί ο ιστότοπος τους και θεωρείται επικίνδυνος) και πάντα αναφέρεται ρητά -μέσα στο άρθρο- ότι δεν είναι πρωτότυπη δημιουργία εκ μέρους των συντακτών της παρούσας ιστοσελίδας.
Σκοπός ύπαρξής αυτών των αναδημοσιεύσεων, είναι η διάδοση μιας χρήσιμης πρωτότυπης ιδέας ή προϊόντος στους Έλληνες αναγνώστες και όχι η κλοπή της πνευματικής ιδιοκτησίας κάποιου άλλου. 
 
Δεν υπάρχει κάποια διάκριση ή ρατσισμός έναντι των Ελληνικών ιστοσελίδων, απλώς εφόσον κάτι υπάρχει ήδη δημοσιευμένο στα Ελληνικά, μπορεί κάποιος να το αναζητήσει και να το βρει σχετικά εύκολα μέσω του Google. Οπότε κατά την γνώμη μας, δεν υπάρχει κάποιος λόγος ώστε να γίνει πλήρη αναδημοσίευση, σε Ελληνικό κείμενο που υπάρχει ήδη σε άλλη Ελληνική ιστοσελίδα.
Φυσικά μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοι ή κάποια περιληπτικά σχόλια για δημοσιεύσεις που έχουν γίνει σε άλλες ιστοσελίδες.
 

Φιλική φιλοξενία


Φυσικά αν κάποιος επιθυμεί να παρουσιαστεί μέσω της σελίδας, πρωτότυπο υλικό από δικιά του ιστοσελίδα, κανάλι στο youtube ή ακόμα και προϊόντα, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να δημοσιευτεί με ευχαρίστηση. Εννοείται ότι το υλικό θα πρέπει να έχει σχετικότητα με την σελίδα και να πληρεί κάποια στάνταρντ (ευανάγνωστο κείμενο, όχι greeklish, σχετικά καλές φωτογραφίες, σχετικά καθαρή λήψη αν πρόκειται για βίντεο…).

Guest posts


Αν κάποιος επιθυμεί, μπορεί να συντάξει κάποιο άρθρο στο οποίο θα παρουσιάζει κάποια δικιά του δημιουργία ή κάποιο προϊόν το οποίο μπορεί να φιλοξενηθεί στην σελίδα σαν guest post. Το άρθρο αυτό μπορεί να γραφτεί ακόμα και μέσω του επεξεργαστή κειμένου της ίδια της σελίδας και να έχει την υπογραφή του δημιουργού.
 
Μόνος περιορισμός είναι το άρθρο αυτό να έχει κάποια σχετικότητα με την σελίδα και το κείμενο να είναι 100% πρωτότυπο. Στο άρθρο μπορεί να υπάρχουν ενεργά links προς την προσωπική σελίδα του δημιουργού ή προς άλλες σχετικές δημιουργίες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το info@supereverything.gr
 

Πολιτική αναδημοσιεύσεων / Fair Use


Όλο το πρωτότυπο υλικό (κείμενα και εικόνες) είναι προστατευμένα πλήρως από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιαδήποτε παραβίαση αυτών, χωρίς προηγούμενη ρητή άδεια, μπορεί να προκαλέσει ακόμα και νομικές ευθύνες ή αποστολή DMCA και abuse σε search engines, hosting αλλά και λογαριασμούς διαφήμισης (πχ adsense). 
 
Επιτρέπεται η χρήση υλικού από κάποιο άρθρο, για μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό σκοπό. Αυτό αφορά και ιστοσελίδες, με την προϋπόθεση να μην εμφανίζονται διαφημίσεις.
Απαγορεύεται η πλήρη αναδημοσίευση κάποιου άρθρου (το λεγόμενο c(l)opy-paste) με ή χωρίς ενεργό link
Απαγορεύεται το hotlinking σε εικόνες, αρχεία και γενικότερα σε οποιοδήποτε υλικό από την ιστοσελίδα από οποιονδήποτε. 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση οποιουδήποτε άρθρου, χωρίς καμία άδεια, σε οποιαδήποτε γλώσσα εκτός από Ελληνικά και Αγγλικά,  με απλή αναφορά πηγής σε ενεργό link.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση οποιουδήποτε άρθρου με σύντομη περίληψη και ενεργό link
 
Επειδή υπάρχει κάποια πρωτογενής και δευτερογενής (κρυφή προστασία) στα άρθρα έναντι της αντιγραφής, αν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε κάποια άρθρα (σύμφωνα με τους παραπάνω κανόνες φυσικά) χωρίς να χάσετε επισκεψιμότητα, search rank, τον λογαριασμό σας στο adsense ή και τον server σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας τα παρέχουμε. 
 
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να βρεθεί αυτόματα ένα αντιγραμμένο κείμενο ή εικόνες, οπότε το να μην υπάρχει σύνδεσμος ή αναφορά στην πηγή, σίγουρα δεν σας προφυλάσσει, όπως επίσης δεν σας προφυλάσσει, ούτε αποτελεί ελαφρυντικό η αντιγραφή από αντιγραφέα.

F.A.Q. / Συχνές ερωτήσεις


Ερώτηση  Μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει αυτό το προϊόν;
  • Απάντηση  Η ιστοσελίδα, δεν είναι e-shop και, προς το παρόν, δεν πωλεί κανένα προϊόν. Όσα προϊόντα έχετε δει στην ιστοσελίδα, είναι σε άρθρα unboxing, παρουσίασης ή αξιολόγησης.
Ερώτηση  Μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει αυτό το ανταλλακτικό;
  • Απάντηση Η ιστοσελίδα, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με οποιοδήποτε σέρβις προϊόντων. Πιθανώς να γνωρίζουμε ποιο είναι το σέρβις για κάποιο προϊόν ή διάφορους τρόπους να προμηθευτείτε αναλώσιμα  και ανταλλακτικά εκτός του επίσημου σέρβις, αλλά καλό είναι πρώτα να απευθύνεστε στο επίσημο σέρβις κάθε προϊόντος.
Ερώτηση  Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να αγοράσω το προϊόν, που είδα σε κάποιο άρθρο της ιστοσελίδας;
  • Απάντηση O πιο εύκολος τρόπος αναζήτησης ενός προϊόντος, είναι μέσω της μηχανής αναζήτησης της google ή μέσω της μηχανής αναζήτησης του skroutz. Αν δεν βρείτε εκεί το προϊόν που αναζητείτε στην Ελληνική αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε στην αναζήτηση του προϊόντος που είδατε. Απλώς καλό είναι να γνωρίζετε ότι αρκετά προϊόντα που παρουσιάζονται (πχ gorilla), δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελληνική αγορά ή κάποια που κάποτε μπορεί να κυκλοφορούσαν, έχουν σταματήσει να εισάγονται λόγω της οικονομικής  κρίσης.