Ένα μεγάλο πρόβλημα που έχουν τα αγροτικά οχήματα -και ορισμένα τζιπ- είναι παρότι έχουν τεράστιο αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος, δεν έχουν κάποιο ραφάκι ή θέση για μικρά εργαλεία. Μερικοί φτιάχνουν συρτάρια ή ντουλαπάκια στο πίσω μέρος, αλλά ίσως υπάρχει μία καλύτερη λύση, που δεν θυσιάζει καθόλου χώρο από την καρότσα. Αποθηκευτικός χώρος στην ίδια την πόρτα της καρότσας! Η ιδέα κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά εμείς θα δούμε την εκδοχή από το κανάλι στο youtube, I Like To Make Stuff

Στο βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο κανάλι, ο δημιουργός δείχνει πως κατάφερε να κάνει ένα πολύ πρακτικό ντουλαπάκι σε πίσω πόρτα από Toyota Land Cruiser. Παρότι το συγκεκριμένο είναι τζιπ, η πίσω πόρτα δεν διαφέρει πολύ από τις πόρτες στις καρότσες αγροτικών. 

ντουλάπι σε πόρτα καρότσας

Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να κόψει δύο ορθογώνια κομμάτια από την εσωτερική λαμαρίνα και να δημιουργήσει έτσι τον αποθηκευτικό χώρο που ήθελε. Συνήθως οι πόρτες από τις καρότσες και τα τζιπ είναι ενισχυμένες, αλλά στο εσωτερικό είναι κούφιες. Έτσι ο ίδιος δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι παραπάνω στο εσωτερικό της πόρτας. Το μόνο που έκανε ήταν να φτιάξει ένα πορτάκι από πλαστικό και το ντουλάπι είναι έτοιμο.

Πραγματικά πολύ χρήσιμο, αν και πιθανώς η πόρτα να χάνει λίγο από την αντοχή της. Δείτε όλη τη διαδικασία κατασκευής στο παραπάνω βίντεο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΈνα ρομπότ-γλάστρα που κυνηγάει τον ήλιο
Επόμενο άρθροReview: Xiaomi Mi Band 2, ένα πολύ καλό smartband σε πολύ προσιτή τιμή
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια