Ο “Σκαραβαίος” ή “Κατσαριδάκι“της VW είναι ένα από τα πιο κλασσικά και αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα σε όλο το κόσμο. Αν και -με την αυθεντική του μορφή- έχει σταματήσει να κατασκευάζεται εδώ και 30 χρόνια, κυκλοφορεί ακόμα στους Ελληνικούς δρόμους και υπάρχουν και αρκετοί φαν που κάνουν κατασκευές με παροπλισμένους Σκαραβαίους ή με μέρη αυτών. Μία τέτοια είναι και το Volkspod, ένα πανέμορφο βεσπάκι που φτιάχτηκε από αυθεντικά φτερά Σκαραβαίου.

Οι δότες

Η κατασκευή ανήκει στον Brent Walter, έναν συλλέκτη που ασχολείται με αναπαλαιώσεις αυτοκινήτων και μηχανών, και είναι 100% αυτοσχέδιο. Κάτι που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά είναι ότι έχει κόψει και ενώσει το μπρος και πίσω φτερό για να επιτύχει την ίδια καμπυλότητα αλλά για να κρατήσει μπρος και πίσω τα αυθεντικά φώτα του Σκαραβαίου.

Πως είναι το μηχανάκι κάτω από το φτερό

Η μηχανή είναι και αυτή από τη VW και είναι μόλις 79 κυβικά εκατοστά. Το μηχανάκι είναι σχετικά μικρό σε μέγεθος με κάθισμα μόνο για ένα άτομο, θυμίζοντας περισσότερο το κλασσικό Honda Chally.

Για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνία με τον δημιουργό μπορείτε να μπείτε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, απ’ όπου αλιεύσαμε την είδηση και τις φωτογραφίες. .

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΈνα DIY φωτιστικό από LCD οθόνες
Επόμενο άρθροXnViewMP, ένας δωρεάν image editor που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια