Μην πετάτε τα παλιά Mac, κάντε τα πρωτότυπες γλάστρες

0

Γλάστρες από παλιά macΤα Mac είναι η σειρά υπολογιστών που βγάζει η εταιρία Apple. Ο πρώτος Mac ονομαζόταν Macintosh 128K και κυκλοφόρησε το 1984 και κόστιζε περίπου 3000 δολάρια. Εκτός από υψηλή τιμή οι MAC υπολογιστές έχουν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό design.

plant_your_mac_carnivor_monsieur_plant_2016_5Οι Mac πάντα είχαν φανατικούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους. Οι φανατικοί υποστηρικτές -και χρήστες- των Mac δένονταν με τα Macs και ακόμα και όταν πάλιωναν αρκετά, τα αποχωρίζονταν δύσκολα μόνο και μόνο για να αγοράσουν ένα καινούργιο Mac. Οι φανατικοί πολέμιοι των Mac, ακόμα και τσάμπα να τους το έδιναν θα δεν θα το χρησιμοποιούσαν ως υπολογιστή ποτέ.

plant_you_mac_macustus_monsieur_plant_2016_21Ο Γάλλος καλλιτέχνης Christophe Guinet δημιούργησε ένα project το οποίο ίσως ικανοποιήσει ταυτόχρονα και τις δύο αυτές «φυλές». Το πρότζεκ αυτό ονομάζεται Plant your Mac! ή όπως θα ταίριαζε καλύτερα στα Ελληνικά MacοΓλάστρες.

plant_you_mac_macfire_monsieur_plant_2016_3_instagramΧρησιμοποιώντας το κουτί από παλιά Mac συστήματα (και όχι μόνο) ως γλάστρα, κατάφερε να δημιουργήσει μία πολύ πρωτότυπη και εντυπωσιακή σειρά έργων.

Το χαρακτηριστικό design ειδικά των πρώιμων Mac, μαζί με διάφορους πετυχημένους συνδυασμούς φυτών έχει πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

plant_your_mac_macpyrus_monsieur_plant_2016_4_ok_instagramΈτσι αν αγαπάτε και εσείς τόσο πολύ το παλιό Mac σας και δεν θέλετε να καταλήξει στα σκουπίδια είναι μια έξυπνη ιδέα για να το αξιοποιήσετε, δίνοντας ταυτόχρονα μια ξεχωριστή νότα διακόσμησης στον χώρο σας.

plant_your_mac_imacwallplant_monsieur_plant_2016_2

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε αν απεχθάνεστε οτιδήποτε έχει πάνω το σηματάκι με το μήλο. Βρίσκετε μέρη από παλιά Mac και το μετατρέπετε σε αυτό που πιστεύατε πάντα ότι θα έπρεπε να ήταν η χρήση του.

Όλη τη σειρά από τις γλάστρες από παλιά Mac μπορείτε να την δείτε στην σελίδα του που ονομάζεται monsieurplant. Εκτός από την σειρά με τα Mac έχει και μερικά άλλα πρωτότυπα έργα με θέμα τα φυτά.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑπλό automaton για να ετοιμάζετε το τσάι
Επόμενο άρθρο5 απλά τρικ φωτογραφίας που μπορείτε να κάνετε με μία σακούλα
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια