Μία αναδιπλούμενη σκάλα, ιδανική για μικρά δίπατα σπίτια και σοφίτες

0
αναδιπλούμενη σκάλα

Αν έχετε δίπατο σπίτι ή σπίτι με σοφίτα, μία αναδιπλούμενη σκάλα μπορεί να είναι πολύ βολική λύση, ειδικά αν έχετε πρόβλημα χώρου. Στο εμπόριο θα βρείτε αρκετές ιδέες, όμως αυτή από την Αυστραλέζικη εταιρία BCompact δείχνει να είναι η καλύτερη με διαφορά. Πρόκειται για μία αναδιπλούμενη σκάλα που μαζεύει στο πλάι και δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο. Είναι κατασκευασμένη από κόντρα πλακέ με βάση το μπαμπού, οπότε συνδυάζει αντοχή και μικρό βάρος.

Σε αντίθεση με τις κοινές αναδιπλούμενες σκάλες σοφίτας, που κρέμονται από τον πάνω όροφο, εδώ η σκάλα πατάει στο έδαφος και έτσι είναι πολύ πιο σταθερή.

Πρόκειται για ένα πολύ-βραβευμένο σχέδιο, με αρκετές διακρίσεις σε όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς design. Δυστυχώς δεν αναφέρεται κάποια τελική τιμή, καθώς αυτό εξαρτάται από τις διαστάσεις της σκάλας, όμως στην ιστοσελίδα της εταιρίας υπάρχει ειδική φόρμα, την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε και να λάβετε την κοστολόγηση. Αν κρίνουμε από τις άλλες δημιουργίες του BCompact δεν θα είναι ιδιαίτερα οικονομική.

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

avatar
5000
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση από