3D Printed φωτιστικό εμπνευσμένο από το Game Of Thrones

0
φωτιστικό game of thrones

Το Game Of Thrones είναι -αναμφισβήτητα- η δημοφιλέστερη τηλεοπτική σειρά τα τελευταία χρόνια. Έτσι δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν δημιουργήσει κάποια 3D κατασκευή εμπνευσμένη από το Game Of Thrones. Όπως είναι λογικό, οι περισσότερες είναι κάποιου είδους φιγουρίνι, αν και υπάρχουν και πιο χρηστικές, όπως αυτό το πολύ όμορφο “φωτιστικό δράκος“.

φωτιστικό δράκος
Tα διαφορετικά κομμάτια από τα οποία αποτελείται το φωτιστικό δράκος

 

Μπορείτε να το βρείτε μέσω της σελίδας 3Demon, που ειδικεύεται σε fanart και memorabilia από γνωστές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίας φαντασίας. Δυστυχώς τα σχέδια δεν προσφέρονται δωρεάν όπως αυτά στο thingiverse, αλλά πρέπει να πληρώσετε 6 δολάρια για να τα κατεβάσετε. Αν όμως είστε φαν της σειράς, τότε το ποσό δεν είναι και τόσο μεγάλο και σίγουρα αξίζει να αμειφθεί και ο δημιουργός που επένδυσε τόσες ώρες, ώσπου να καταλήξει σε ένα λειτουργικό μοντέλο.

fire vs ice δράκος

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, αναλόγως τον φωτισμό μπορεί να γίνει και Fire αλλά και Ice δράκος, ενώ μπορείτε να το κρεμάσετε και στον τοίχο. 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY λαβή μαχαιριού από φελλό με μία διαφορετική μέθοδο
Επόμενο άρθροΠως διορθώνουμε την ειδοποίηση για το ads.txt στο AdSense
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια