Ένα διαφορετικό ανοιχτήρι μπρελόκ που ανοίγει μπύρα με το ένα χέρι

0

Υπάρχουν δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες, διαφορετικά σχέδια για ανοιχτήρι μπύρας στην αγορά. Το καθένα μπορεί να έχει διαφορετική εμφάνιση και λειτουργία, αλλά όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Για να ανοίξετε ένα μπουκάλι μπύρας απαιτούνται πάντα τα δύο χέρια.

Για τους περισσότερους αυτό είναι μία ασήμαντη λεπτομέρεια, αλλά για κάποιους είναι ίσως ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Έτσι αν για κάποιο λόγο κάποιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το ένα του χέρι, η διαδικασία για να ανοίξει ένα μπουκάλι μπύρας γίνεται λίγο πιο περίπλοκη και δύσκολη.

Αυτό το πρόβλημα θέλει να λύσει ένα μικρό μαγνητικό ανοιχτήρι μπύρας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με το ένα χέρι. Το ανοιχτήρι αυτό ονομάζεται throttle opener και δημιουργός του είναι ο Jim Elliott. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι σχετικά απλός. Γαντζώνει στο καπάκι όπως περίπου όλα τα ανοιχτήρια, και ανοίγει το καπάκι με τη άσκηση πίεσης στην αντίθετη φορά. 

Η καινοτομία του βρίσκεται κυρίως στο μικρό του μέγεθος αλλά και στους μαγνήτες που έχει στις δαγκάνες του. Έτσι το μόνο που χρειάζεται είναι να πιάσετε το μπουκάλι της μπύρας από το λαιμό του μπουκαλιού και να ασκήσετε πίεση με τον αντίχειρα προς τα πάνω. Οι ισχυροί μαγνήτες που έχει, τον κρατούν στην θέση του και έτσι δεν θα πέσει ακόμα αν το μπουκάλι βρίσκεται σε πλάγια θέση.

Πραγματικά μία πολύ έξυπνη ιδέα για ένα πρόβλημα που ίσως απασχολεί παροδικά ή μόνιμα αρκετούς συνανθρώπους μας. Το project αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην διαδικασία χρηματοδότησης στο Kickstarter και έχει συγκεντρώσει ήδη το απαιτούμενο κεφάλαιο. Απομένουν μόνο λίγες ώρες μέχρι την λήξη της καμπάνιας και αν θέλετε να προλάβετε κάποιο και εσείς μπορείτε ακόμα. Η τιμή του είναι περίπου 17 ευρώ το κομμάτι και προσφέρεται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY τραπέζακι σαλονιού που γίνεται και ψηλό τραπέζι με μία κίνηση
Επόμενο άρθροΠανέμορφα χρωματιστά φωτιστικά από χαρτοπολτό
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια