Ένας μαρκαδόρος που ζωγραφίζει ηλεκτροαγώγιμα κυκλώματα

0
Μέχρι σήμερα, αν κάποιος ήθελε να δημιουργήσει ένα μικρό κύκλωμα, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει πλακέτες και καλώδια. Ένα νέο καινοτόμο προϊόν από την Ιαπωνία, έρχεται να προσθέσει ένα νέο πολύ πιο απλό τρόπο. Το προϊόν ονομάζεται AgIC, και δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας μαρκαδόρος ο οποίος αντί για μελάνι, περιέχει μικρό-σωματίδια αργύρου. Αυτά τα μικρό-σωματίδια, του δίνουν την δυνατότητα να δημιουργεί ήλεκτρο-αγώγιμα κυκλώματα με ένα απλό πέρασμα.
Αυτή η τεχνολογία δεν είναι κάτι εντελώς καινούργιο, καθώς υπήρχε εδώ και μερικά χρόνια, απλώς ο AgiC μαρκαδόρος με την βοήθεια της χρηματοδότησης μέσω της πλατφόρμας crowdfunding του Kickstarter πριν μερικά χρόνια, το έφερε στην παραγωγή.
Αν και θεωρητικά μπορεί να δουλέψει σε αρκετές επιφάνειες, έχει βέλτιστα αποτελέσματα πάνω σε ένα ειδικό χαρτί που προσφέρεται από την ίδια την εταιρία που κατασκευάζει και τον μαρκαδόρο.
Φυσικά οι δυνατότητες του AgIC για την μεταφορά ηλεκτρικού φορτίου, είναι περιορισμένες και προορίζεται κυρίως για την δημιουργία μικρών κυκλωμάτων, κυρίως για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Ο μαρκαδόρος κυκλοφορεί ήδη στο εμπόριο και η τιμή του είναι σχετικά λογική (15 δολάρια ο κάθε μαρκαδόρος, με δυνατότητα κάλυψης διαδρομής περίπου 40 μέτρων). Μπορείτε να τον προμηθευτείτε από το Amazon.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣουρεαλιστικά σκίτσα για τους λάτρεις των βιβλίων
Επόμενο άρθροUnboxing – Action Cam natec SPORT CAM HD50
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια