Μοναδικά industrial και streampunk φωτιστικά από παλιά άχρηστα υλικά

0
 
industrial και steampunk φωτιστικάTo Studio Oryx είναι ένα εργαστήρι, το οποίο ιδρύθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ το 2009. Κατασκευάζει κυρίως φωτιστικά από διάφορα παλιά και άχρηστα υλικά (upcycled), τα οποία συνδυάζει με μοναδικό τρόπο.
Φωτιστικό από πιάτο drums και κεραμικό καπάκι κατσαρόλας
Φωτιστικό από πιάτο drums και κεραμικό καπάκι κατσαρόλας
Τα περισσότερα σχέδια τους, κινούνται στην αισθητική του industrial και του steampunk στυλ διακόσμησης, ταιριάζοντας εντελώς διαφορετικά αντικείμενα.
 
il_570xN.640024656_jaglVintage σίδερο, χειροκίνητος μύλος κιμά, χειρουργικές λεκάνες, κατσαρόλες, πιάτα από drums, καπάκια, πεντάλ είναι μόνο μερικά από τα αντικείμενα τα οποία έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. 
Φωτιστικό από πεντάλ δαπέδου και τσαγιέρα
Φωτιστικό από πεντάλ δαπέδου και τσαγιέρα
Τα υλικά με τα οποία κατασκευάζουν τα φωτιστικά τους, τα αγοράζουν από διάφορα παζάρια και παλιατζίδικα από όλο το κόσμο. Κάποια από αυτά μάλιστα, έχουν αγοραστεί και σε παζάρια της Αθήνας.
Φωτιστικό από ξύλινο καλούπι (καλαπόδι) υποδηματοποιών και πατίνι
Φωτιστικό από ξύλινο καλούπι (καλαπόδι) υποδηματοποιών και πατίνι

Etsy

Τα προϊόντα τους για όσους ενδιαφέρονται, πωλούνται μέσω της σελίδας  τους στο Etsy και πραγματικά κάποια κομμάτια τους είναι αρκετά πρωτότυπα.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο3 σε 1 DIY έπιπλο από κόντρα πλακέ : καναπές, πολυθρόνα ή τραπέζι
Επόμενο άρθροΠως φτιάχνουμε ένα υπολογιστή που κλείνει από υπερθέρμανση
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια