Μοναδικά industrial και streampunk φωτιστικά από παλιά άχρηστα υλικά

0
 
industrial και steampunk φωτιστικάTo Studio Oryx είναι ένα εργαστήρι, το οποίο ιδρύθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ το 2009. Κατασκευάζει κυρίως φωτιστικά από διάφορα παλιά και άχρηστα υλικά (upcycled), τα οποία συνδυάζει με μοναδικό τρόπο.
Φωτιστικό από πιάτο drums και κεραμικό καπάκι κατσαρόλας
Φωτιστικό από πιάτο drums και κεραμικό καπάκι κατσαρόλας
Τα περισσότερα σχέδια τους, κινούνται στην αισθητική του industrial και του steampunk στυλ διακόσμησης, ταιριάζοντας εντελώς διαφορετικά αντικείμενα.
 
il_570xN.640024656_jaglVintage σίδερο, χειροκίνητος μύλος κιμά, χειρουργικές λεκάνες, κατσαρόλες, πιάτα από drums, καπάκια, πεντάλ είναι μόνο μερικά από τα αντικείμενα τα οποία έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. 
Φωτιστικό από πεντάλ δαπέδου και τσαγιέρα
Φωτιστικό από πεντάλ δαπέδου και τσαγιέρα
Τα υλικά με τα οποία κατασκευάζουν τα φωτιστικά τους, τα αγοράζουν από διάφορα παζάρια και παλιατζίδικα από όλο το κόσμο. Κάποια από αυτά μάλιστα, έχουν αγοραστεί και σε παζάρια της Αθήνας.
Φωτιστικό από ξύλινο καλούπι (καλαπόδι) υποδηματοποιών και πατίνι
Φωτιστικό από ξύλινο καλούπι (καλαπόδι) υποδηματοποιών και πατίνι

Etsy

Τα προϊόντα τους για όσους ενδιαφέρονται, πωλούνται μέσω της σελίδας  τους στο Etsy και πραγματικά κάποια κομμάτια τους είναι αρκετά πρωτότυπα.

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.