Ο RagandΒoneman, είναι ένας διάσημος Βρετανός δημιουργός, ο οποίος ασχολείται με την κατασκευή upcycled επίπλων, φωτιστικών και γενικότερα αντικειμένων, από παλιά άχρηστα κομμάτια από μηχανές και αυτοκίνητα.

vintage μεταλλική ετικέτα
Όλες οι δημιουργίες του, έχουν αυτό την vintage μεταλλική ετικέτα που είχαν τα παλαιότερα μηχανήματα

Η κάθε δημιουργία του είναι μοναδική αφού ως υλικά κατασκευής, χρησιμοποιεί ότι μπορεί να βρει σε μάντρες με παλιοσίδερα. Παλιά μηχανικά μέρη (όπως καπάκια μηχανής, δισκόπλακες, άξονες…) μέρη φανοποιίας (όπως φτερά, φανάρια…) και κάθε λογής ρετρό φως είναι συνήθως τα αγαπημένα του υλικά.

Η συλλογή με τα έργα του είναι αρκετά μεγάλη, με τα περισσότερα από αυτά να πωλούνται αρκετά γρήγορα μέσω του ειδικού e-shop που έχει στην προσωπική του ιστοσελίδα. Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχουν ακόμα πολλά είδη προς πώληση, τα οποία ανανεώνονται διαρκώς. 

Ακόμα όμως και να μην ενδιαφέρεστε να αγοράσετε κάτι, καλό είναι να επισκεφθείτε την σελίδα του ή τον λογαριασμό του στο instagram, γιατί οι πολύ όμορφες δημιουργίες του, μπορεί να σας εμπνεύσουν.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜία εντελώς ανισόρροπη βιβλιοθήκη
Επόμενο άρθροReview: Πάγκος εργασίας με σφιγκτήρες Powerfix
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια