Εντυπωσιακό ξύλινο πάτωμα που μοιάζει με μωσαϊκό

0
ξύλινο πάτωμα μωσαϊκό

Ο Alexey Steshak είναι ένας Ρώσος καλλιτέχνης, που εδώ και αρκετά χρόνια δημιουργεί εντελώς πρωτότυπα έργα τέχνης. Αυτήν την φορά, χρησιμοποιώντας μερικές παλιές τάβλες, έφτιαξε ένα εντυπωσιακό ξύλινο πάτωμα, το οποίο θυμίζει μωσαϊκό.

Για να το τελειώσει, χρειάστηκε κάτι παραπάνω από 5 μήνες και αρκετά διαφορετικά είδη ξυλείας, τα οποία τα βρήκε κυρίως από ρετάλια αλλά και καυσόξυλα. Το σχέδιο που ακολούθησε ήταν ένα δέντρο με μερικά λευκά πουλιά. Το δέντρο, εκτός από το πάτωμα συνεχίζει στον τοίχο, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

ξύλινα ρετάλια σε πάτωμα

Για να κάνει πιο σταθερή την κατασκευή, έβαλε πρώτα μία στρώση κόντρα πλακέ 10 χιλιοστών, και στην συνέχεια κόλλησε πάνω στο κόντρα πλακέ το κάθε κομμάτι, όπως ακριβώς δηλαδή κάνουμε και στα μωσαϊκά.

Αν και σίγουρα δεν είναι εύκολο στην κατασκευή, είναι μία πολύ όμορφη ιδέα για να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο ξύλινο πάτωμα, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε καινούργιες σανίδες.

Για περισσότερες φωτογραφίες αλλά και ερωτήσεις προς τον δημιουργό, μπορείτε να επισκεφθείτε την αρχική δημοσίευση που έκανε στο BoredPandaενώ για περισσότερα project από τον ίδιο, μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο Behance

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.