Ένα ρολόι χειρός με ρετρό λαμπτήρες nixie

0
ρολόι χειρός με ρετρό λαμπτήρες

Αν διαβάζετε συχνά την σελίδα, θα έχετε δει ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές σε κατασκευές ή projects που αφορούν ρετρό λαμπτήρες nixie. Τα περισσότερα από αυτά τα άρθρα αφορούν κάποιο είδος ρολογιού, αφού οι nixie λαμπτήρες είναι ιδανικοί για τέτοιες κατασκευές. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε άλλο ένα ρολόι με nixie λαμπτήρες, μόνο που αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποιο επιτραπέζιο ρολόι, αλλά για ρολόι χειρός!!! Ναι, ένα λειτουργικό ρολόι χειρός με ρετρό λαμπτήρες nixie, που μοιάζει σαν να ξεπήδησε από κάποια sci-fi ταινία των 80ς.

Αυτό δεν είναι το πρώτο ρολόι χειρός με nixie λαμπτήρες, αφού πριν αρκετά χρόνια είχε κυκλοφορήσει ένα πιο χοντροκομμένο σχέδιο, το οποίο φορούσε και ο Steve Wozniak, o συν-δημιουργός της Apple. Όμως αυτό το ρολόι χειρός, δεν θυμίζει σε τίποτα το «απλοϊκό» ρολόι του κύριου Wozniak, αλλά είναι ένα πραγματικό κόσμημα.

ρολόι χειρός με nixie λαμπτήρες

Το NixieHorizonte είναι μία δημιουργία ενός νεαρού σχεδιαστή, του Igor Gudiy,, ο οποίος τα κατασκευάζει και τα πωλεί μέσω του ETSY.  To κάθε ρολόι είναι χειροποίητο και όπως φαίνεται μπορεί να σχεδιαστεί και κατά παραγγελία.

Τα κόστος του κάθε ρολογιού είναι 700 ευρώ και ο αριθμός τους είναι πολύ περιορισμένος (αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο).

Δείτε το στο προσωπικό του κατάστημά στο ETSY

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY ξύλινο παστράγγουλο με έτοιμο κιτ λάμας της Veritas
Επόμενο άρθροΠως μπορείτε να κατασκευάσετε ένα κυρτό ξύλινο παγκάκι
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια