Ετικετογραφος Dymo Mini

0
Ένας καλός τρόπος για να έχετε οργανωμένα και πρακτικά τα πράγματά σας είναι βάζοντας ετικέτες.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξετε ετικέτες. Ο πιο κλασσικός είναι με έτοιμες αυτοκόλλητες ετικέτες ή με εκτυπωμένες ετικέτες από εκτυπωτή.

Αλλά υπάρχει ένας πιο εύκολος και πιο πρακτικός τρόπος.Με ετικετογράφο. Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετοί ετικετογράφοι. Από απλούς χειροκίνητους μέχρι πλήρως αυτόματους επαγγελματικούς. Αναλόγως τη χρήση που θέλετε να κάνετε και την οικονομική δυνατότητα την οποία έχετε θα βρείτε σίγουρα έναν που να σας ταιριάζει.
Μια απλή και καλή λύση είναι ο Dymo Mini ετικετογράφος. Ένας απλός χειροκίνητος ετικετογράφος που χρησιμοποιεί μια αυτοκόλλητη ταινία και τη μέθοδο της πίεσης για να δημιουργήσει γράμματα. Είναι πολύ οικονομικός, με το κόστος του να κινείται κάτω από τα 10 ευρώ. Σίγουρα ένα απαραίτητο εξάρτημα για κάθε γραφείο και σπίτι.
Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι ετικετογράφοι Dymo με παρόμοια χαρακτηριστικά που κοστίζουν μέχρι 30 ευρώ.

Πλεονεκτήματα

Πολύ οικονομικός
Αρκετά μικρός (χωράει στη τσέπη άνετα)
Αυτοκόλλητη ταινία

Μειονεκτήματα

Χειροκίνητος 
Ταινία εξωτερική
Περιορισμένοι χαρακτήρες

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ kanenas@gmail.com) και επιλέξτε το κουτάκι «I'd rather post as a guest».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέρχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.