Ένα μοντέρνο κουτάλι/μεζούρα που θυμίζει origami

0

μοντέρνο κουτάλι

Τα πρώτα ξύλινα και μπρούντζινα κουτάλια που δημιουργήθηκαν μερικές χιλιετίες πριν, λίγη διαφορά έχουν από τα σημερινά. Το σχήμα είναι κάτι που παρέμεινε περίπου ίδιο μέχρι και σήμερα και το μόνο που είχε αλλάξει ήταν το υλικό κατασκευής (ασήμι, inox…)

0cccf4a12453628d5777cdc5d0e1b39e_original
Το Polygons είναι ένα νέο μοντέρνο κουτάλι-μεζούρα που δεν θυμίζει σε τίποτα τα κλασσικά κουτάλια. Ανήκει στην κατηγορία Flatpack καθώς είναι απολύτως επίπεδο όταν δεν χρησιμοποιείται.
01d62b9c7fce71d847cbdfc83554a438_original
Όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, το διπλώνετε στην επιθυμητή διάσταση, με ένα τρόπο που θυμίζει λίγο origami. Αν το αφήσετε επανέρχεται στην επίπεδη κατάσταση πάλι.
1b0ff14d43cda8181d0fbf8dcc6f76fe_original
Το Polygons αποτελείται από ένα σετ 2 διαφορετικών κουταλιών – ένα μεγάλο και ένα μικρό – τα οποία έχουν 4 διαφορετικές επιλογές. Η κάθε επιλογή, έχει διαφορετική χωρητικότητα, η οποία βασίζεται στις Βρετανικές χωρικές ουγγιές (fl. oz)Το Polygons αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της χρηματοδότησης μέσω της πλατφόρμας crowdfunding του Kickstarter. Kαι παρότι βρίσκεται ακόμα στην αρχή της καμπάνιας, έχει συγκεντρώσει 12 χ φορές το ποσό που επιθυμούσε. Οπότε θεωρείται ήδη επιτυχημένο project και αναμένεται να ξεκινήσει η  κυκλοφορία του σύντομα.
Ένας βασικός λόγος για αυτό, είναι ότι παρότι είναι ένα μοντέρνο καινοτόμο προϊόν, η τιμή του είναι πάρα πολύ προσιτή με το κάθε σετ να κοστίζει μόνο 10-12 ευρώ.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΌλοι οι Ιαπωνικές παραδοσιακές τεχνικές σύνδεσης ξύλων σε 3D αναπαράσταση
Επόμενο άρθροΦωτογραφίες κρεμασμένες σε αυτοσχέδια μαντάλακια

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια