Φωτιστικά από μικρά μπόιλερ καφετιέρας

0
 
 
Ο William Heffler είναι ένας Ολλανδός σχεδιαστής και δημιουργός που ζει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Νορβηγίας. Οι περισσότερες δημιουργίες του, βασίζονται στην λογική της μετατροπής πεταμένων. άχρηστων αντικειμένων, σε κάτι χρήσιμο.
 
 
Έτσι, ακριβώς, είναι και η σειρά φωτιστικών, την οποία δημιούργησε χρησιμοποιώντας μικρά μπόιλερ από μηχανές εσπρέσο. Η σειρά αυτή είναι το πρώτο μέρος ενός νέου project που ονομάζεται The City As Mine, και έγινε σε συνεργασία με το Φινλανδική εταιρία ειδών καφέ Paulig, στην οποία άνηκαν τα μεταχειρισμένα μπόιλερ. Τα μπόιλερ που χρησιμοποιήθηκαν είναι δύο ειδών. Τα μεγάλα είναι χάλκινα (για μεγάλες μηχανές εσπρέσο) ενώ τα μικρά ατσάλινα (για μικρές και οικιακές). Και τα δύο βάφτηκαν με ματ ηλεκτροστατική βαφή (λευκή και μαύρη) για καλύτερο αποτέλεσμα.
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στην προσωπική σελίδα του δημιουργού εδώ, καθώς και να κοιτάξετε και κάποια άλλα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ που έχει δημιουργήσει κατά καιρούς.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΈνα εθιστικό παιχνίδι με αλγόριθμους για μικρά παιδιά
Επόμενο άρθροΈνα τραπέζι που διπλώνει σαν ύφασμα
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια