Φωτιστικά από μικρά μπόιλερ καφετιέρας

0
 
 
Ο William Heffler είναι ένας Ολλανδός σχεδιαστής και δημιουργός που ζει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Νορβηγίας. Οι περισσότερες δημιουργίες του, βασίζονται στην λογική της μετατροπής πεταμένων. άχρηστων αντικειμένων, σε κάτι χρήσιμο.
 
 
Έτσι, ακριβώς, είναι και η σειρά φωτιστικών, την οποία δημιούργησε χρησιμοποιώντας μικρά μπόιλερ από μηχανές εσπρέσο. Η σειρά αυτή είναι το πρώτο μέρος ενός νέου project που ονομάζεται The City As Mine, και έγινε σε συνεργασία με το Φινλανδική εταιρία ειδών καφέ Paulig, στην οποία άνηκαν τα μεταχειρισμένα μπόιλερ. Τα μπόιλερ που χρησιμοποιήθηκαν είναι δύο ειδών. Τα μεγάλα είναι χάλκινα (για μεγάλες μηχανές εσπρέσο) ενώ τα μικρά ατσάλινα (για μικρές και οικιακές). Και τα δύο βάφτηκαν με ματ ηλεκτροστατική βαφή (λευκή και μαύρη) για καλύτερο αποτέλεσμα.
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στην προσωπική σελίδα του δημιουργού εδώ, καθώς και να κοιτάξετε και κάποια άλλα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ που έχει δημιουργήσει κατά καιρούς.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.