Πανέμορφα έπιπλα από παλιές ζάντες αυτοκινήτου

0
Έπιπλα από ζάντες αυτοκινήτου

To MP Project αποτελείται από μία μικρή ομάδα νεαρών Πολωνών δημιουργών, οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν νέα ζωή σε άχρηστα παλιά υλικά. Αν και το project έχει μόνο λίγους μήνες ζωής, το έργο τους έχει καταφέρει να φιλοξενηθεί σε αρκετές ιστοσελίδες και περιοδικά. Το πιο χαρακτηριστικό δείγμα της δουλειάς τους, είναι τα έπιπλα και αντικείμενα από παλιές ζάντες αυτοκινήτου.

Έπιπλα από ζάντες αυτοκινήτου

Ανάμεσα σε αυτά που έχουν φτιάξει, είναι μία σειρά από πολύ όμορφα σκαμπό και τραπεζάκια καφέ. Η σειρά αποτελείται από αρκετά διαφορετικά σχέδια, με το καθένα να έχει λίγο διαφορετικό στυλ.

Οι παλιές ζάντες αυτοκινήτου είναι κάτι που μπορεί να βρει κάποιος αρκετά εύκολα και σε αφθονία σε μάντρες με αποσύρσεις αυτοκινήτων ή μάντρες με παλιοσίδερα. Αν θέλετε να δείτε μερικές ακόμα ιδέες με παλιά άχρηστα μέρη αυτοκινήτου, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Έπιπλα από ζάντες αυτοκινήτου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MP project και τις πολύ όμορφες δημιουργίες του, μπορείτε να δείτε στην σελίδα του στο facebook ή στην προσωπική τους ιστοσελίδα (αυτή τη στιγμή δεν δουλεύει)

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροReview : Action Cam ELE Explorer 4K WiFi, μία οικονομική επιλογή για action cam
Επόμενο άρθροΠως βάφουμε μάλλινα ρούχα μόνοι μας
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια