Πανέμορφα έπιπλα από παλιές ζάντες αυτοκινήτου

0
Έπιπλα από ζάντες αυτοκινήτου

To MP Project αποτελείται από μία μικρή ομάδα νεαρών Πολωνών δημιουργών, οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν νέα ζωή σε άχρηστα παλιά υλικά. Αν και το project έχει μόνο λίγους μήνες ζωής, το έργο τους έχει καταφέρει να φιλοξενηθεί σε αρκετές ιστοσελίδες και περιοδικά. Το πιο χαρακτηριστικό δείγμα της δουλειάς τους, είναι τα έπιπλα και αντικείμενα από παλιές ζάντες αυτοκινήτου.

Έπιπλα από ζάντες αυτοκινήτου

Ανάμεσα σε αυτά που έχουν φτιάξει, είναι μία σειρά από πολύ όμορφα σκαμπό και τραπεζάκια καφέ. Η σειρά αποτελείται από αρκετά διαφορετικά σχέδια, με το καθένα να έχει λίγο διαφορετικό στυλ.

Οι παλιές ζάντες αυτοκινήτου είναι κάτι που μπορεί να βρει κάποιος αρκετά εύκολα και σε αφθονία σε μάντρες με αποσύρσεις αυτοκινήτων ή μάντρες με παλιοσίδερα. Αν θέλετε να δείτε μερικές ακόμα ιδέες με παλιά άχρηστα μέρη αυτοκινήτου, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Έπιπλα από ζάντες αυτοκινήτου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MP project και τις πολύ όμορφες δημιουργίες του, μπορείτε να δείτε στην σελίδα του στο facebook ή στην προσωπική τους ιστοσελίδα (αυτή τη στιγμή δεν δουλεύει)

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.