Μεταλλικά στηρίγματα βιβλίων με σούπερ ήρωες

0
Μεταλλικά στηρίγματα βιβλίων με σούπερ ήρωες 
 
Τα στηρίγματα βιβλίων, είναι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος για να κρατάτε τα βιβλία σωστά τακτοποιημένα στο ράφι. Κάποια μεταλλικά στηρίγματα, σας προσφέρουν την δυνατότητα να κάνετε ένα κρυφό ράφι για βιβλία.
 
Μια Ισραηλινή εταιρία, η Artori Design, έχει δημιουργήσει μερικά πολύ πρωτότυπα στηρίγματα βιβλίων με θέμα τους σούπερ ήρωες. Η σειρά της αυτή τη στιγμή, αριθμεί 2 διαφορετικά μοντέλα που διατίθενται για πώληση και αποστολή σε όλο το κόσμο.
 
 Μεταλλικά στηρίγματα βιβλίων με σούπερ ήρωες
Και στα 2 αυτά σχέδια, δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι τα βιβλία κρατούνται στη θέση τους με μαγικό τρόπο. Στην πραγματικότητα, είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε οι σούπερ ήρωες να μένουν σταθεροί στο κρυφό μεταλλικό στήριγμα που βρίσκεται μέσα στο βιβλίο, με ισχυρούς μαγνήτες.
 
H σελίδα τους είναι εδώ και εκτός από τα μεταλλικά στηρίγματα βιβλίων με σούπερ ήρωες, έχουν αρκετά πολύ πρωτότυπα προϊόντα προς πώληση. 
Πιθανώς κάποιος με CNC Laser να μπορεί να φτιάξει κάτι παρόμοιο από ένα απλό μεταλλικό στήριγμα.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.