Μεταλλικά στηρίγματα βιβλίων με σούπερ ήρωες

0
Μεταλλικά στηρίγματα βιβλίων με σούπερ ήρωες 
 
Τα στηρίγματα βιβλίων, είναι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος για να κρατάτε τα βιβλία σωστά τακτοποιημένα στο ράφι. Κάποια μεταλλικά στηρίγματα, σας προσφέρουν την δυνατότητα να κάνετε ένα κρυφό ράφι για βιβλία.
 
Μια Ισραηλινή εταιρία, η Artori Design, έχει δημιουργήσει μερικά πολύ πρωτότυπα στηρίγματα βιβλίων με θέμα τους σούπερ ήρωες. Η σειρά της αυτή τη στιγμή, αριθμεί 2 διαφορετικά μοντέλα που διατίθενται για πώληση και αποστολή σε όλο το κόσμο.
 
 Μεταλλικά στηρίγματα βιβλίων με σούπερ ήρωες
Και στα 2 αυτά σχέδια, δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι τα βιβλία κρατούνται στη θέση τους με μαγικό τρόπο. Στην πραγματικότητα, είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε οι σούπερ ήρωες να μένουν σταθεροί στο κρυφό μεταλλικό στήριγμα που βρίσκεται μέσα στο βιβλίο, με ισχυρούς μαγνήτες.
 
H σελίδα τους είναι εδώ και εκτός από τα μεταλλικά στηρίγματα βιβλίων με σούπερ ήρωες, έχουν αρκετά πολύ πρωτότυπα προϊόντα προς πώληση. 
Πιθανώς κάποιος με CNC Laser να μπορεί να φτιάξει κάτι παρόμοιο από ένα απλό μεταλλικό στήριγμα.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροViralBusting : Κόψιμο βίδας με δράπανο;
Επόμενο άρθροDIY industrial βάση για επαγγελματικές κάρτες
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια