Μερικούς μήνες πριν είχαμε παρουσιάσει μία πολύ όμορφη industrial καρέκλα γραφείου από τον Youtuber Scott Turner. Αυτή την εβδομάδα ο ίδιος δημιουργός ανέβασε και ένα ασορτί industrial γραφείο υπολογιστή.

Το σχέδιο είναι ίδιο με τα εμπορικά μονοκόμματα μεταλλικά γραφεία για υπολογιστή. Το μόνο που αλλάζει σε αυτή την περίπτωση είναι η “industrial” εμφάνιση. Για να το επιτύχει κατασκεύασε ένα βαρύ μεταλλικό σκελετό από μαύρη λαμαρίνα και κοιλοδοκούς. Τα ξύλινα μέρη είναι φτιαγμένα με συγκολλητή ξυλεία, κομμένη σε μεγάλο CNC.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στην κατασκευή είναι ο τρόπος που επιτυγχάνει την πολύ ιδιαίτερη μεταλλική εμφάνιση. Έτσι δεν έβαψε το σκελετό, αλλά αφού καθάρισε καλά τα μέταλλα τα πέρασε με μία μαύρη πατίνα για μέταλλα και ένα ειδικό πατενταρισμένο υλικό που δίνει γυαλάδα, προστατεύοντας ταυτόχρονα και από την σκουριά. Το συγκεκριμένο προϊόν υπάρχει και στην Ελληνική αγορά.

ασύρματη φόρτιση σε κινητό

Κάτι που επίσης χρίζει αναφοράς είναι και το ενσωματωμένο σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητών και τάμπετ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY κάθετος οδηγός για σπειρώματα (κολαουζιέρα)
Επόμενο άρθροΈνα μίνι CNC plotter που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια