Ένα DIY όρθιο γραφείο με αυτόματο μηχανισμό

0
diy όρθιο γραφείο

Τα όρθια γραφεία είναι ένας νέος τύπου γραφείου που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια. Αν και υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι πρόκειται για μία ακόμα χιπστεριά που θα ξεχαστεί σύντομα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι όντως μία πολύ πρακτική λύση αλλά και – το κυριότερο- είναι πολύ πιο φιλικό προς την υγεία μας. Όποια άποψη και να έχει κανείς, σίγουρα αυτό που προβληματίζει όσους θέλουν να φτιάξουν ένα diy όρθιο γραφείο είναι ο μηχανισμός αλλαγής του ύψους.

Οι περισσότερες diy κατασκευές χρησιμοποιούν απλούς πίρους και η αλλαγή στο ύψος γίνεται χειροκίνητα. Όταν κάποιος θέλει να αλλάζει συχνά το ύψος κάτι τέτοιο είναι αρκετά κουραστικό. Όμως ίσως τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να φτιάξει κάποιος ένα diy όρθιο γραφείο με αυτόματο μηχανισμό. Τον τρόπο τον δείχνει ο Tommy Tompkins,  ένας νεαρός Youtuber που πρόσφατα ανέβασε στο κανάλι του ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πως κατασκεύασε ένα τέτοιο γραφείο.

Μάλιστα επειδή το κυριότερο χαρακτηριστικό της κατασκευής είναι ο ηλεκτρικός μηχανισμός ανέβασε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο εξηγεί πως λειτουργούν αυτοί οι μηχανισμοί. Για όσους δεν είναι τόσο σχετικοί, οι μηχανισμοί αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τους μηχανισμούς που έχουν τα κοινά τραπέζια ή καρέκλες, οι οποίοι είναι υδραυλικοί, αλλά είναι ηλεκτρικοί και είναι παρόμοιοι με τους μηχανισμούς που έχουν οι εξωτερικές πόρτες.

Το κόστος τους εξαρτάται από το μέγιστο μήκος επέκτασης αλλά και το συνολικό βάρος που μπορούν να αντέξουν. Τέτοιους μηχανισμούς θα βρείτε σε καταστήματα με είδη αυτοματισμών, καταστήματα με είδη κιγκαλερίας αλλά και Κινέζικα e-shop.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την διαδικασία κατασκευής τού όρθιου γραφείου

Διαφήμιση
ΠΗΓΗTommy Tompkins
Προηγούμενο άρθροΠως φτιάχνουμε τις πλαστικές άκρες των κορδονιών
Επόμενο άρθροΈνα φανταστικό παιδικό κάθισμα φαγητού για τους φαν του Star Wars
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια