Πίνακας ανακοινώσεων από μεταλλικό πλέγμα

0
 
Αν θέλετε ένα μοντέρνο πίνακα ανακοινώσεων και έχετε βαρεθεί το κλασσικό από φελλό, μπορείτε να φτιάξετε ένα πρωτότυπο και αρκετά καλαίσθητο πίνακα ανακοινώσεων από μεταλλικό ρομβοειδές πλέγμα. Το μεταλλικό πλέγμα πωλείται στα σιδηροπωλεία σε απλό σίδερο αλλά και inox. Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγνήτες (εκτός και αν είναι από μη μαγνητικό inox) και γαντζάκια για τη στερέωση αντικειμένων. Ειδικά με τα γαντζάκια, μπορείτε να κρεμάσετε πολύ βαριά αντικείμενα, χωρίς κανένα πρόβλημα.
 
μεταλλικό πλέγμα
Το κόστος του -ειδικά αν δεν είναι inox- είναι περίπου 5-15 ευρώ για το κομμάτι που βλέπετε (εξαρτάται από το πάχος του υλικού και το μέγεθος που έχει το κάθε”μάτι¨). Αν δεν είναι ανοξείδωτο, αλουμινίου ή γαλβανιζέ χρειάζεται πρώτα αστάρωμα και βάψιμο, γιατί αλλιώς θα οξειδωθεί.
 
Κάτι που καλό θα ήταν να αλλάξετε, σε σχέση με το παράδειγμα της φωτογραφίας, είναι η στερέωση με γάντζους στο τοίχο. Θα ήταν αρκετά πιο σταθερό -και ίσως πιο πρακτικό- να ρυθμίσετε την απόσταση από τον τοίχο. Αυτό μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας (ανοξείδωτα) στριφώνια με ροδέλες (στο ρόλο του αποστάτη), αντί για τους κλασσικούς γάντζους.
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την κατασκευή στην αυθεντική δημοσίευση του δημιουργού πατώντας εδώ.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒρείτε εύκολα και γρήγορα το σημείο που έχει κοπεί ένα καλώδιο
Επόμενο άρθροΠανέξυπνη ιδέα για εύκολο και σταθερό γώνιασμα χωρίς κοπή
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια