Δωρεάν 3 παιχνίδια από το GOG έως 3 Σεπτέμβρη

    0
    προσφορά δωρεάν από gog
    Έναρξη προσφοράςΛήξη προσφοράς
    03/08/202103/09/2021

    Το GOG για άλλη μία φορά προσφέρει εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση (πχ share, like ή συμμετοχή σε κάποιο διαγωνισμό) κάποια παιχνίδια. Τα παιχνίδια είναι λίγο παλιά και ίσως δεν θα αρέσουν στους νεότερους, όμως το τσάμπα είναι τσάμπα και ποτέ δεν ξέρεις.

    Συγκεκριμένα τα παιχνίδια που προσφέρει είναι το Ultima Underworld 1 και το Ultima Underworld 2 τα οποία είναι 2D first-person RPG και κυκλοφόρησαν το μακρινό 1992. Και τα δύο θεωρούνται από τα κορυφαία RPG εκείνη της εποχής, αλλά όπως είπαμε θα ξενίσουν αρκετούς με το gameplay και τα γραφικά.

    Τα επόμενα παιχνίδια που προσφέρει είναι το Syndicate Plus και το Syndicate Wars, δύο Action-RTS που θυμίζουν λίγο τα παιχνίδια XCOM. Και αυτά είναι αρκετά παλιά, το πρώτο κυκλοφόρησε το 1993 και το δεύτερο το 1996, όμως σίγουρα είναι λίγο πιο προσιτά από τα Ultima.   

    Όλα θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν μέχρι 3 Σεπτέμβρη του 2021 από το GOG. Η σελίδα της προσφοράς είναι εδώ.

    Διαφήμιση
    Προηγούμενο άρθροGiveaway Playstation από το bestprice συμμετέχοντας με κριτικές προϊόντων
    Επόμενο άρθροΠροσφορές CrazySundays από τo e-shop (10/07/22)
    Εγγραφείτε
    Ειδοποίηση από
    guest

    Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

    Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
    0 Σχόλια
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια