Πρωτότυπος DIY πίνακας με λωρίδες καπλαμά

0
πίνακας με ταινίες καπλαμά

Ένα νεαρό ζευγάρι από τις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας μία απλή ταινία καπλαμά κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ πρωτότυπο πίνακα, που θυμίζει περσίδες. Η κατασκευή ήταν αρκετά εύκολη. Το μόνο που χρειάστηκαν να κάνουν ήταν να κατασκευάσουν ένα ξύλινο κάδρο και να κόψουν, να βάψουν και τέλος να κολλήσουν -στριφογυριστά- τα κομμάτια από την ταινία καπλαμά πάνω στο πλαίσιο του κάδρου.

Ταινίες καπλαμά που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα ξυλείας

Για όσους δεν γνωρίζουν, η ταινία καπλαμά είναι μία ειδική ταινία που χρησιμοποιείται για την επικάλυψη των περιθωρίων σε ξύλινες κατασκευές και μπορείτε να την βρείτε σε όλα τα καταστήματα ξυλείας. Μπορεί να είναι από φυσικό ή τεχνητό καπλαμά και βγαίνει σε δεκάδες αποχρώσεις. 

Ολόκληρη την διαδικασία κατασκευής μπορείτε να την δείτε σε ένα πολύ όμορφο βίντεο που ανέβασαν στο κανάλι τους στο Youtube.

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY ηλεκτρομαγνητική βάση για κολωνάτο δράπανο
Επόμενο άρθροDIY φωτιστικό για φωτογραφικό στούντιο
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια