Πρωτότυπος DIY πίνακας με λωρίδες καπλαμά

0
πίνακας με ταινίες καπλαμά

Ένα νεαρό ζευγάρι από τις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας μία απλή ταινία καπλαμά κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ πρωτότυπο πίνακα, που θυμίζει περσίδες. Η κατασκευή ήταν αρκετά εύκολη. Το μόνο που χρειάστηκαν να κάνουν ήταν να κατασκευάσουν ένα ξύλινο κάδρο και να κόψουν, να βάψουν και τέλος να κολλήσουν -στριφογυριστά- τα κομμάτια από την ταινία καπλαμά πάνω στο πλαίσιο του κάδρου.

Ταινίες καπλαμά που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα ξυλείας

Για όσους δεν γνωρίζουν, η ταινία καπλαμά είναι μία ειδική ταινία που χρησιμοποιείται για την επικάλυψη των περιθωρίων σε ξύλινες κατασκευές και μπορείτε να την βρείτε σε όλα τα καταστήματα ξυλείας. Μπορεί να είναι από φυσικό ή τεχνητό καπλαμά και βγαίνει σε δεκάδες αποχρώσεις. 

Ολόκληρη την διαδικασία κατασκευής μπορείτε να την δείτε σε ένα πολύ όμορφο βίντεο που ανέβασαν στο κανάλι τους στο Youtube.

 

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.