Πανέξυπνος τρόπος για να κολλάμε φύλλα καπλαμά σε καμπύλες επιφάνειες

0
Πως κολλάμε φύλλα καπλαμά σε καμπύλες επιφάνειες

Κάποιες φορές ακόμα και το πιο δύσκολο πρόβλημα, μπορεί να έχει μία πολύ απλή λύση. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο πολύ ευφάνταστος τρόπος, που βρήκε ένας καλλιτέχνης για να κολλάει φύλλα καπλαμά σε καμπύλες επιφάνειες. 

Ο «κανονικός» τρόπος για να κολλάμε φύλλα καπλαμά σε τέτοιες επιφάνειες είναι είτε με αρκετούς σφιγκτήρες ή με καλούπι. Οι σφιγκτήρες είναι σαφώς πιο εύκολος τρόπος, αλλά χρειάζονται αρκετοί, ίσως και δεκάδες, για να πιάσουν καλά όλα τα σημεία. 

κόλληση καπλαμά σε καμπύλες

Ο τρόπος του Martin Raysford είναι σαφώς πιο απλός και πιο οικονομικός, αφού το μόνο που κάνει είναι να εκμεταλλεύεται την αρνητική πίεση που δημιουργεί ένας σακουλοποιός. Ο σακουλοποιός ή θερμοσυγκολλητικό κενού αέρος -για όσους δεν γνωρίζουν- είναι ένα ηλεκτρικό εξάρτημα για την κουζίνα, που αφαιρεί τον αέρα από σακούλες και στην συνέχεια τις συσκευάζει αυτόματα. Αν και οι επαγγελματικοί είναι πολύ ακριβοί, μπορείτε να βρείτε Κινέζικους ή ΟΕΜ με λιγότερο από 20 ευρώ.

Με την μέθοδο του κύριου Raysford, η διαδικασία γίνεται πολύ πιο απλή και από ένα μικρό τεστ που έκανε και ο γραφών, φαίνεται να είναι όντως αποτελεσματική. Το μόνο πρόβλημα είναι το μέγεθος, αφού οι περισσότεροι οικιακοί σακουλοποιοί έχουν μέγιστο πλάτος συγκόλλησης 20-30 εκατοστά, ενώ και οι σακούλες που χρησιμοποιούν είναι ειδικές και δύσκολα θα βρείτε κάποια που ξεπερνά τους 30 πόντους σε πλάτος. Στο μήκος δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς πωλούνται σε 3-μέτρα ρολά.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροO θρόνος του Game Of Thrones, φορτίζει το κινητό σας
Επόμενο άρθροDIY εξάρτημα για γωνιακό τροχό, τον μετατρέπει σε πολυεργαλείο
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια