Πίνακας ανακοινώσεων από μεταλλικό πλέγμα

0
 
Αν θέλετε ένα μοντέρνο πίνακα ανακοινώσεων και έχετε βαρεθεί το κλασσικό από φελλό, μπορείτε να φτιάξετε ένα πρωτότυπο και αρκετά καλαίσθητο πίνακα ανακοινώσεων από μεταλλικό ρομβοειδές πλέγμα. Το μεταλλικό πλέγμα πωλείται στα σιδηροπωλεία σε απλό σίδερο αλλά και inox. Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγνήτες (εκτός και αν είναι από μη μαγνητικό inox) και γαντζάκια για τη στερέωση αντικειμένων. Ειδικά με τα γαντζάκια, μπορείτε να κρεμάσετε πολύ βαριά αντικείμενα, χωρίς κανένα πρόβλημα.
 
μεταλλικό πλέγμα
Το κόστος του -ειδικά αν δεν είναι inox- είναι περίπου 5-15 ευρώ για το κομμάτι που βλέπετε (εξαρτάται από το πάχος του υλικού και το μέγεθος που έχει το κάθε”μάτι¨). Αν δεν είναι ανοξείδωτο, αλουμινίου ή γαλβανιζέ χρειάζεται πρώτα αστάρωμα και βάψιμο, γιατί αλλιώς θα οξειδωθεί.
 
Κάτι που καλό θα ήταν να αλλάξετε, σε σχέση με το παράδειγμα της φωτογραφίας, είναι η στερέωση με γάντζους στο τοίχο. Θα ήταν αρκετά πιο σταθερό -και ίσως πιο πρακτικό- να ρυθμίσετε την απόσταση από τον τοίχο. Αυτό μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας (ανοξείδωτα) στριφώνια με ροδέλες (στο ρόλο του αποστάτη), αντί για τους κλασσικούς γάντζους.
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την κατασκευή στην αυθεντική δημοσίευση του δημιουργού πατώντας εδώ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

avatar
5000
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση από