Πίνακας ανακοινώσεων από μεταλλικό πλέγμα

0
 
6a00d8358081ff69e201bb0827456c970d-800wiΦτιάξτε έναν πρωτότυπο και αρκετά καλαίσθητο πίνακα ανακοινώσεων από μεταλλικό ρομβοειδές πλέγμα. Το μεταλλικό πλέγμα πωλείται στα σιδηροπωλεία σε απλό σίδερο αλλά και inox. Το μεταλλικό πλέγμα έχει το πλεονέκτημα να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγνήτες για τη στερέωση αντικειμένων αλλά και να χρησιμοποιήσετε γατζάκια στις διάτρητες τρύπες σχήματος ρόμβου, τις οποίες έχει.  
 
Το κόστος του, ειδικά αν δεν είναι inox είναι περίπου 5-15 ευρώ για το κομμάτι που βλέπετε (εξαρτάται από το πάχος του υλικού και το μέγεθος που έχει το κάθε”μάτι¨). Αν δεν είναι ανοξείδωτο χρειάζεται φυσικά αστάρωμα και βάψιμο, γιατί αλλιώς θα οξειδωθεί.
 
Κάτι που καλό είναι να αλλάξετε σε σχέση με το παράδειγμα της φωτογραφίας είναι η στερέωση με γάντζους στο τοίχο. Θα είναι αρκετά πιο σταθερό και ίσως πιο εύκολο να ρυθμίσετε την απόσταση από τον τοίχο, αν χρησιμοποιήσετε ανοξείδωτα στριφώνια με ροδέλες αντί για τους γάντζους.
 
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την δημοσίευση του δημιουργού εδώ.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ kanenas@gmail.com) και επιλέξτε το κουτάκι «I'd rather post as a guest».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέρχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.