Οι κορμοί από τα δέντρα, εκτός από καυσόξυλο, μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή όμορφων επίπλων ή αντικειμένων. Πριν αρκετό καιρό είχαμε δει αυτά τα φωτιστικά από κορμούς δέντρων, καθώς και αυτές τις ελαιογραφίες πάνω σε κορμούς. Τώρα θα δούμε μια σειρά από πολύ όμορφα και μοντέρνα φορητά ηχεία σε κορμούς δέντρων.

Δεξιά ο Jay DeMerit μαρκάρει τον Wayne Rooney σε αναμέτρηση στο Μουντιάλ, ανάμεσα σε ΗΠΑ και Αγγλία

Η σειρά αυτή, ονομάζεται RockitLogs και έρχεται από έναν πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή με την ομάδα των ΗΠΑ, το Jay DeMerit.

Η σειρά περιλαμβάνει αρκετά διαφορετικά κομμάτια, όλα εκ των οποίων χρησιμοποιούν μία μεγάλη φέτα από κορμό δέντρου για την δημιουργία του ηχείου. Φυσικά το ηχείο είναι ηλεκτρονικό και έχει στο οπίσθιο μέρος ένα ειδικά σχεδιασμένο πλαστικό κώνο.

φορητά ηχεία μέσα σε κορμούς δέντρωνΓια την σχεδίαση των ηχείων, είχε την βοήθεια αρκετών διάσημων φίλων του, μεταξύ των οποίος ο γνωστός Καναδός μπασκετμπολίστας Steve Nash, ο πρώην γκολκίπερ της Manchester United Tim Howard και η διάσημη ηθοποιός Eliza Dushku.

Kickstarter

Αυτά τα πολύ όμορφα ηχεία από κορμούς δέντρων, προσπαθούν αυτή τη στιγμή να βρουν χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter, ώστε να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή τους. Αν και απομένουν αρκετές μέρες ακόμα μέχρι την ολοκλήρωση της καμπάνιας, δεν είναι σίγουρο ότι θα το πετύχει.

Η βασική αιτία φαίνεται να είναι το σχετικά υψηλό κόστος, αφού το πιο φτηνό ξεκινάει από 200 δολάρια και κάποια φτάνουν και τα 500, σε συνδυασμό με τις περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα ακριβή χαρακτηριστικά αλλά την μέγιστη ένταση των ηχείων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

avatar
5000
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση από