Ρετρό βαλίτσες γίνονται εντυπωσιακά ηχεία

1
ρετρό βαλίτσες γίνονται ηχεία

Μία μικρή Ισπανική βιοτεχνία, βρήκε ένα πολύ έξυπνο τρόπο ώστε να αξιοποιήσει παλιές ρετρό βαλίτσες, μετατρέποντάς τες σε πανέμορφα φορητά ηχεία. Οι ρετρό βαλίτσες ήταν συνήθως από σκληρό πλαστικό ή ακόμα και ξύλο, οπότε είναι ιδανικός χώρος για την κατασκευή ενός ηχείου.

Στον κατάλογό τους έχουν αρκετά διαφορετικά σχέδια, από βαλιτσάκια μερικών εκατοστών μέχρι μεγάλες βαλίτσες. Τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν ασύρματη σύνδεση bluetooth αλλά και επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε. 

Το κόστος τους δεν είναι ευκαταφρόνητο – κάποιες από αυτές κοστίζουν περίπου 1000 ευρώ – αλλά αν συνυπολογίσουμε την εντυπωσιακή εμφάνιση, την πρωτοτυπία αλλά και τις αυξημένες δυνατότητες, σίγουρα αξίζουν κάθε ευρώ.

Για όποιον ενδιαφέρεται, δέχονται και ειδικές παραγγελίες, όπου μπορεί να κατασκευάσουν το ηχείο όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της BouncyBox πατώντας εδώ.

1
Αφήστε ένα σχόλιο

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

avatar
5000
1 Comment threads
0 Απαντήσεις νήματος
0 Ακόλουθοι
 
Σχόλιο με περισσότερες αντιδράσεις
Hottest comment thread
1 Σχολιαστές
Litsa Πρόσφατοι σχολιαστές
  Εγγραφείτε  
νεότερο παλαιότερο πιο δημοφιλές
Ειδοποίηση από
Litsa
Επισκέπτης
Litsa

Πολύ καλό άρθρο.