Ρετρό βαλίτσες γίνονται εντυπωσιακά ηχεία

1
ρετρό βαλίτσες γίνονται ηχεία

Μία μικρή Ισπανική βιοτεχνία, βρήκε ένα πολύ έξυπνο τρόπο ώστε να αξιοποιήσει παλιές ρετρό βαλίτσες, μετατρέποντάς τες σε πανέμορφα φορητά ηχεία. Οι ρετρό βαλίτσες ήταν συνήθως από σκληρό πλαστικό ή ακόμα και ξύλο, οπότε είναι ιδανικός χώρος για την κατασκευή ενός ηχείου.

Στον κατάλογό τους έχουν αρκετά διαφορετικά σχέδια, από βαλιτσάκια μερικών εκατοστών μέχρι μεγάλες βαλίτσες. Τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν ασύρματη σύνδεση bluetooth αλλά και επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε. 

Το κόστος τους δεν είναι ευκαταφρόνητο – κάποιες από αυτές κοστίζουν περίπου 1000 ευρώ – αλλά αν συνυπολογίσουμε την εντυπωσιακή εμφάνιση, την πρωτοτυπία αλλά και τις αυξημένες δυνατότητες, σίγουρα αξίζουν κάθε ευρώ.

Για όποιον ενδιαφέρεται, δέχονται και ειδικές παραγγελίες, όπου μπορεί να κατασκευάσουν το ηχείο όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της BouncyBox πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

  • Litsa

    Πολύ καλό άρθρο.