Πανέμορφες ελαιογραφίες σε κορμούς δέντρων

0
 
H Alison Moritsugu, είναι μια Αμερικανίδα καλλιτέχνης, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στα νησιά της Χαβάη. Έχει φιλοτεχνήσει αρκετά έργα μέχρι τώρα, μεταξύ των οποίων είναι και μια σειρά που ονομάζεται “Log Series“. Στα έργα αυτά έχει διακοσμήσει με ελαιογραφίες διατομές από κούτσουρα δέντρων.
Σχεδόν όλα τα έργα της, έχουν σαν θέμα τοπία της φύσης τα οποία δένουν αρμονικά με τον κορμό. Σίγουρα για να κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο, θέλει να είναι αρκετά καλός στην ζωγραφική, αλλά μπορεί κάποιος με decoupage να πετύχει ένα εξίσου όμορφο αποτέλεσμα.  
Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε, ότι μία τέτοια διαδικασία, πρέπει να γίνεται μόνο σε ξερά ξύλα, καθώς όσο το ξύλο ξεραίνεται αλλάζει όγκο και σχήμα, ενώ υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να δημιουργηθούν ραγίσματα.
 
Μπορείτε να δείτε όλη τη σειρά από τα έργα της Alison Moritsugu, στην προσωπική της σελίδα εδώ.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.