Έξυπνα σκίτσα που ξεπηδούν μέσα από μύτες μολυβιών

0
 
Μια εντελώς πρωτότυπη σειρά έργων, δημιούργησε ένας Αμερικανός καλλιτέχνης (γραφίστας, φωτογράφος…), ο Christian Watson. Τα έργα του είναι σκίτσα τα οποία φαίνονται σαν να ξεπηδούν, μαγικά, μέσα από μύτες μολυβιών.
 
 
Όλα τα σκίτσα είναι ασπρόμαυρα, σχεδιασμένα με λεπτό μαρκαδόρο σχεδίασης.
 
 
Τα περισσότερα φαίνεται να ξεπηδούν από τις μύτες των μολυβιών, ενώ κάποια απλώς βασίζονται πάνω σε κάποιο μέρος του μολυβιού.
 
Η σειρά αυτή δείχνει, έμπρακτα, ότι κάποιες φορές για να κάνεις κάτι εντελώς ξεχωριστό, απλώς χρειάζεται  λίγη έμπνευση.
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερα έργα του Christian Watson, στην προσωπική του σελίδα 1924.us ή στο λογαριασμό του στο instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠως γίνεται η χύτευση με την τεχνική του χαμένου κεριού (Lost wax casting)
Επόμενο άρθροΞύλινο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την TOYOTA
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια