Έξυπνα σκίτσα που ξεπηδούν μέσα από μύτες μολυβιών

0
 
Μια εντελώς πρωτότυπη σειρά έργων, δημιούργησε ένας Αμερικανός καλλιτέχνης (γραφίστας, φωτογράφος…), ο Christian Watson. Τα έργα του είναι σκίτσα τα οποία φαίνονται σαν να ξεπηδούν, μαγικά, μέσα από μύτες μολυβιών.
 
 
Όλα τα σκίτσα είναι ασπρόμαυρα, σχεδιασμένα με λεπτό μαρκαδόρο σχεδίασης.
 
 
Τα περισσότερα φαίνεται να ξεπηδούν από τις μύτες των μολυβιών, ενώ κάποια απλώς βασίζονται πάνω σε κάποιο μέρος του μολυβιού.
 
Η σειρά αυτή δείχνει, έμπρακτα, ότι κάποιες φορές για να κάνεις κάτι εντελώς ξεχωριστό, απλώς χρειάζεται  λίγη έμπνευση.
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερα έργα του Christian Watson, στην προσωπική του σελίδα 1924.us ή στο λογαριασμό του στο instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.