Ακούστε μουσική από το cloud

0
ακούστε μουσική μέσα από το cloud
 

Όσοι είστε σχετικοί με την τεχνολογία, θα πιστεύετε ότι ο παραπάνω τίτλος είναι μεταφορικός και αφορά κάποιο τρόπο για να ακούσετε μουσική από υπηρεσίες cloud.

Όμως ο τίτλος είναι (σχεδόν) κυριολεκτικός. Μια συνεργασία από δύο διαφορετικά στούντιο, το οικογενειακό στούντιο Richard Clarkson, που ασχολείται με την αρχιτεκτονική και το σχέδιο, και το Crealev που ασχολείται με τεχνικές αιώρησης, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον project, το Making Weather.
 
IMG_1784To Making Weather είναι ένα μεγάλο σύννεφο που αιωρείται πάνω από μια μεγάλη βάση και έχει την δυνατότητα να μεταδίδει μουσική μέσω ενός ασύρματου bluetooth ηχείου.
 IMG_1803 
Η αιώρηση επιτυγχάνεται χάρη σε ισχυρούς ηλεκτρομαγνήτες που υπάρχουν στην βάση και το σύννεφο. Το σύννεφο μπορεί να κινηθεί κυκλικά αλλά και κατακόρυφα (για λίγα εκατοστά), και έχει και οπτικά εφέ που θυμίζουν κεραυνούς, χάρη στον κρυφό LED φωτισμό τον οποίο έχει.
Η βάση χρειάζεται συνεχή παροχή ρεύματος για να λειτουργήσει, αλλά το σύννεφο χρησιμοποιεί μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου.

 


Το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο e-shop του Richard Clarkson Studio, αλλά σίγουρα όταν γίνει αυτό το κόστος του δεν θα είναι μικρό. Το Smart Cloud, στο οποίο βασίστηκε το Making Weather και είναι ακριβώς ίδιο, χωρίς την δυνατότητα αιώρησης, κοστίζει κάτι παραπάνω από 3000 ευρώ.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυντήρηση σε vintage δράπανο του 1980 (Black And Decker DNJ70)
Επόμενο άρθροDeskbloks, ένα ξύλινο γραφείο που γίνεται όπως ακριβώς το θέλετε
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια