Ένα πρωτότυπο και μοντέρνο ξύλινο ημερολόγιο

0

Το DodeCal είναι ένα αρκετά πρωτότυπο ξύλινο ημερολόγιο που θυμίζει μεγάλο ζάρι από επιτραπέζια παιχνίδια. Είναι φτιαγμένο από ένα κομμάτι μασίφ ξύλου, το οποίο έχει φαλτσοκοπεί κατάλληλα σχηματίζοντας ένα τέλειο ρομβικό δεδεκάεδρο.

δωδεκάεδρο ημερολόγιο
Η διαδικασία κατασκευής. Πιασμένο με ταχυμόρσες πάνω σε ένα δισκοπρίονο πάγκου.

Κάθε πλευρά του δωδεκάεδρου αντιπροσωπεύει ένα μήνα του έτους, με χαραγμένες πάνω του τις ημέρες του μήνα. Η χάραξη έχει γίνει με ένα αρκετά καλό CNC λέιζερ.

selection_771Στην ιστοσελίδα του DodeCal, μπορείτε να δείτε αρκετές φωτογραφίες και ένα μικρό βίντεο με όλα τα στάδια κατασκευής  του κάθε κομματιού. Εκτός από την χάραξη με το CNC λέιζερ, όλη η υπόλοιπη διαδικασία γίνεται από ανθρώπινα χέρια, κάτι που το κάνει λίγο πιο ξεχωριστό.

selection_772

Αν σας αρέσει, μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω της ιστοσελίδας τους. Το κάθε κομμάτι στοιχίζει περίπου 80 ευρώ και θα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής για όλη την Ευρώπη (φυσικά με επιπλέον κόστος).

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜικροσκοπικά ζώα από πολυμερικό πηλό
Επόμενο άρθροΦωτιστικά από φλοιό σημύδας
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια