Μικροσκοπικά ζώα από πολυμερικό πηλό

0

Η Ραμίντα, είναι μία Λιθουανή καλλιτέχνης με έδρα της το παγωμένο Βίλνιους. Εδώ και μερικά χρόνια ασχολείται με τον πολυμερικό πηλό, και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πολύ εντυπωσιακή σειρά με κουκλάκια από πολυμερικό πηλό. Τα κουκλάκια αυτά έχουν πάντα τη μορφή κάποιου ζώου, γιαυτό και η σειρά αυτή ονομάζεται RamaLama Creatures.

il_570xn-1101370175_mty0

Παρόλο που ο πολυμερικός πηλός είναι ένα πολύ «φιλικό» υλικό και αρκετοί ασχολούνται με τέτοιες κατασκευές, τα κουκλάκια της Ραμίντα είναι σίγουρα μοναδικά. Αυτό που τα κάνει και ξεχωρίζουν, είναι ότι παρότι δεν ξεπερνούν σε μέγεθος τα μερικά εκατοστά, είναι αρκετά εκφραστικά και με αρκετές λεπτομέρειες.

Etsy

Η καλλιτέχνης πωλεί τα έργα της μέσω της ιστοσελίδας δημοπρασιών ETSY και είναι τόσο δημοφιλή που τα περισσότερα «φεύγουν» μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Όλα τα έργα της έχουν επίσης ανεβεί και στον λογαριασμό της στο instagram αν ενδιαφέρεστε.

 

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.