Μικροσκοπικά ζώα από πολυμερικό πηλό

0

Η Ραμίντα, είναι μία Λιθουανή καλλιτέχνης με έδρα της το παγωμένο Βίλνιους. Εδώ και μερικά χρόνια ασχολείται με τον πολυμερικό πηλό, και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πολύ εντυπωσιακή σειρά με κουκλάκια από πολυμερικό πηλό. Τα κουκλάκια αυτά έχουν πάντα τη μορφή κάποιου ζώου, γιαυτό και η σειρά αυτή ονομάζεται RamaLama Creatures.

il_570xn-1101370175_mty0

Παρόλο που ο πολυμερικός πηλός είναι ένα πολύ «φιλικό» υλικό και αρκετοί ασχολούνται με τέτοιες κατασκευές, τα κουκλάκια της Ραμίντα είναι σίγουρα μοναδικά. Αυτό που τα κάνει και ξεχωρίζουν, είναι ότι παρότι δεν ξεπερνούν σε μέγεθος τα μερικά εκατοστά, είναι αρκετά εκφραστικά και με αρκετές λεπτομέρειες.

Etsy

Η καλλιτέχνης πωλεί τα έργα της μέσω της ιστοσελίδας δημοπρασιών ETSY και είναι τόσο δημοφιλή που τα περισσότερα «φεύγουν» μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Όλα τα έργα της έχουν επίσης ανεβεί και στον λογαριασμό της στο instagram αν ενδιαφέρεστε.

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο10 φυτά εσωτερικού χώρου που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα από χημικά
Επόμενο άρθροΈνα πρωτότυπο και μοντέρνο ξύλινο ημερολόγιο
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια