Πριν περίπου δύο χρόνια, κυκλοφόρησε η Nimuno Loops, η πρώτη αυτοκόλλητη ταινία με επιφάνεια συμβατή με τα τουβλάκια LEGO. Η πρώτη επαφή με το κοινό έγινε μέσω της πλατφόρμας crowdfunding του IndieGOGO, όπου γνώρισε τεράστια επιτυχία. Στην συνέχεια κυκλοφόρησε και εμπορικά, κυρίως μέσω Amazon, αλλάζοντας την ονομασία από Nimuno Loops σε Zuru Mayka tape.

ταινία για τουβλάκια lego

To πλεονέκτημα αυτής της ταινίας είναι ότι είναι επαναχρησιμοποιήσιμη. Δηλαδή μπορείτε να την κολλήσετε όσες φορές θέλετε. Βέβαια επειδή είναι επαναχρησιμοποιήσιμη, δεν έχει και τόσο δυνατό κράτημα, όμως αυτό μπορεί να λυθεί εύκολα με μία ταινία διπλής όψεως.

Ένα τεστ που έγινε από έναν Youtuber, σχετικά με την συμβατότητα με τα επίσημα LEGO

Επειδή δεν είναι επίσημο προϊόν της εταιρίας LEGO, δεν υπάρχει αναφορά στον τίτλο, αλλά είναι συμβατό και με τα τουβλάκια LEGO αλλά και τις “αντιγραφές” τους. Μάλιστα, όπως φαίνεται και από το παραπάνω βίντεο, είναι συμβατό και στα χρώματα με μόνη εξαίρεση το πράσινο.

ταινία με τουβλάκια

Η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή, με την ταινία του ενός μέτρου να κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ, ενώ υπάρχουν φυσικά και παρόμοια προϊόντα, που είναι ακόμα πιο οικονομικά.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροFocuswriter ένας επεξεργαστής κειμένου για να γράφετε χωρίς
Επόμενο άρθροReview: UPS POWERWALKER VI 850 SH (480WATT)
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια