Μία ανεμογεννήτρια από LEGO

0
lego ανεμογεννήτρια

Με τα τουβλάκια LEGO δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τι μπορούμε να φτιάξουμε. Φαντασία να υπάρχει και μπορεί κάποιος να φτιάξει μέχρι καλούπια για εργαλεία. Σε αυτό βοηθάει και η ίδια η εταιρία που συνεχώς βγάζει νέα μοντέλα, πολλά εκ των οποίων έχουν καινοτομίες. Μία τέτοια περίπτωση είναι και το σετ ανεμογεννήτριας που θα κυκλοφορήσει τον μεθεπόμενο μήνα, σε όλα τα επίσημα καταστήματα με παιχνίδια LEGO.

lego wind turbine

Δεν πρόκειται για ένα απλό σετ, το οποίο σας επιτρέπει να φτιάξετε μία κατασκευή που μοιάζει με ανεμογεννήτρια, αλλά για μία πλήρως λειτουργική ανεμογεννήτρια, σε πολύ μικρότερη κλίμακα. Το σετ αυτό είναι συνεργασία της LEGΟ με την εταιρία Vestas, μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής ανανεώσιμων πηγών. 

lego ανεμογεννήτρια

Δυστυχώς δεν αναφέρονται περισσότερες πληροφορίες για την δύναμη του μοτέρ του Vestas, αλλά σύμφωνα με την ίδια την LEGO είναι ικανό να τροφοδοτεί το μικρό φωτισμό που υπάρχει στο σετ. Το σετ αποτελείται από 826 κομμάτια και είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 12 ετών. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 23 Νοέμβρη 2018

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠως γίνονταν οι κολλήσεις με καλάι στην αρχαιότητα
Επόμενο άρθροΞυλουργική μέγγενη με 2 ταχύτητες

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια