Μοντέρνα μίνιμαλ φωτιστικά με μπρούτζο και LED

0
Μοντέρνα μίνιμαλ φωτιστικά από μπρούτζο και LED
Ο Michael Anastassiades είναι ένας σχεδιαστής με βάση το Λονδίνο, που ασχολείται κυρίως με δημιουργίες για φωτισμό.Έχει δημιουργήσει αρκετά πολύ όμορφα μίνιμαλ φωτιστικά, τα οποία παρουσιάζει σε διάφορες εκθέσεις και γκαλερί κατά καιρούς. 
Brass-lighting_One-Well-Known-Sequence-Exhibition_Michael-Anastassiades_dezeen_936_2
 
Μία από τις τελευταίες του δημιουργίες είναι μια σειρά από μίνιμαλ φωτιστικά, τα οποία έχουν ως κύριο υλικό μπρούντζινες βέργες και σωλήνες LED. Η σειρά έχει αρκετά διαφορετικά σχέδια, με κάποια να είναι δαπέδου ενώ άλλα οροφής. Η συγκεκριμένη σειρά δημιουργήθηκε για την έκθεση Nifular.
Brass-lighting_One-Well-Known-Sequence-Exhibition_Michael-Anastassiades_dezeen_936_5
 
Όλη η σειρά δείχνει να ακολουθεί μερικούς βασικούς «κανόνες». Έτσι οι σωλήνες LED, πάντα έχουν την ίδια ακριβώς διάμετρο με τις μπρούτζινες βέργες και αν και είναι συνδυασμένες με διάφορους τρόπους, είναι πάντα παράλληλα η μία προς την άλλη.

Brass-lighting_One-Well-Known-Sequence-Exhibition_Michael-Anastassiades_dezeen_936_9

 
Μερικά από τα έργα του, μπορείτε να τα βρείτε στην Ελλάδα από το κατάστημα του Deloudis. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι το μοναδικό σημείο πώλησης τους στην χώρα μας. 
 
Αν και δεν είναι εμφανές πως ακριβώς γίνεται η κατασκευή τους, η πολύ όμορφη αυτή σειρά, μπορεί να εμπνεύσει αρκετούς για να δημιουργήσουν κάτι αντίστοιχο.
 
Όλόκληρη τη σειρά με τα όμορφα αυτά μίνιμαλ φωτιστικά, καθώς και όλα τα υπόλοιπα έργα του κύριου Michael Anastassiades, μπορείτε να τα δείτε στην προσωπική του σελίδα πατώντας εδώ.
Διαφήμιση
ΠΗΓΗMichael Anastassiades
Προηγούμενο άρθροReview : HP 15-g001sv, ένα οικονομικό Laptop με αργό επεξεργαστή
Επόμενο άρθροΜετατρέψτε μια άχρηστη παλιά πλαστική θήκη εργαλείου σε θήκη για εξαρτήματα
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια