Φωτιστικά από φλοιό σημύδας

0

φωτιστικό από φλοιό σημύδαςΗ Ρωσίδα σχεδίαστρια Αnastasiya Κoshcheeva ειδικεύεται στα έργα που έχουν ως βασικό υλικό κατασκευής τον φλοιό σημύδας. Πριν λίγο καιρό είχε δημιουργήσει μία πολύ όμορφη καρέκλα με φλοιό σημύδας αντί για ύφασμα. Τώρα σχεδίασε και κατασκεύασε μια μικρή σειρά από φωτιστικά με τον αγαπημένο της φλοιό σημύδας.

Ο φλοιός σημύδας έχει μερικά πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ιδανικό για αρκετές χρήσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να αποκολληθεί ακέραιος -χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία- από το δέντρο και με την κατάλληλη επεξεργασία μπορέι να γίνει αρκετά ευκολοδούλευτος. Από τα αρχαία χρόνια χρησιμοποιείται για την κατασκευή δοχείων και όχι μόνο.  

Η σειρά με τα φωτιστικά από την Αnastasiya Κoshcheeva περιλαμβάνει δύο κρεμαστά φωτιστικά οροφής και ένα επιδαπέδιο. Τα έργα της συνδυάζουν αρμονικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο καθώς αν και έχει χρησιμοποιηθεί CNC λέιζερ για την κοπή των μικρών οπών στο φλοιό, όλη η υπόλοιπη επεξεργασία έχει γίνει με καθαρά παραδοσιακούς τρόπους.

Όλα τα έργα της μπορείτε να τα δείτε στην προσωπική της ιστοσελίδα. Μερικά από αυτά προσφέρονται και προς πώληση μέσω του e-shop της (μέχρι στιγμής όχι τα φωτιστικά) 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.