Φωτιστικά από φλοιό σημύδας

0

φωτιστικό από φλοιό σημύδαςΗ Ρωσίδα σχεδίαστρια Αnastasiya Κoshcheeva ειδικεύεται στα έργα που έχουν ως βασικό υλικό κατασκευής τον φλοιό σημύδας. Πριν λίγο καιρό είχε δημιουργήσει μία πολύ όμορφη καρέκλα με φλοιό σημύδας αντί για ύφασμα. Τώρα σχεδίασε και κατασκεύασε μια μικρή σειρά από φωτιστικά με τον αγαπημένο της φλοιό σημύδας.

Ο φλοιός σημύδας έχει μερικά πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ιδανικό για αρκετές χρήσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να αποκολληθεί ακέραιος -χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία- από το δέντρο και με την κατάλληλη επεξεργασία μπορέι να γίνει αρκετά ευκολοδούλευτος. Από τα αρχαία χρόνια χρησιμοποιείται για την κατασκευή δοχείων και όχι μόνο.  

Η σειρά με τα φωτιστικά από την Αnastasiya Κoshcheeva περιλαμβάνει δύο κρεμαστά φωτιστικά οροφής και ένα επιδαπέδιο. Τα έργα της συνδυάζουν αρμονικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο καθώς αν και έχει χρησιμοποιηθεί CNC λέιζερ για την κοπή των μικρών οπών στο φλοιό, όλη η υπόλοιπη επεξεργασία έχει γίνει με καθαρά παραδοσιακούς τρόπους.

Όλα τα έργα της μπορείτε να τα δείτε στην προσωπική της ιστοσελίδα. Μερικά από αυτά προσφέρονται και προς πώληση μέσω του e-shop της (μέχρι στιγμής όχι τα φωτιστικά) 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΈνα πρωτότυπο και μοντέρνο ξύλινο ημερολόγιο
Επόμενο άρθροDIY industrial επιμηκούμενο φωτιστικό
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια