Δερμάτινο βραχιόλι που είναι ταυτόχρονα και μεζούρα

0

Σίγουρα τα βραχιόλια δεν είναι κάτι που φοράει ο καθένας, ειδικά οι άνδρες, αλλά αν είναι να φορέσεις, εκτός από βελτίωση του στυλ, καλό είναι να έχει και κάποια πρακτικότητα.

Κλασσικό παράδειγμα είναι τα βραχιόλια επιβίωσης, τα οποία είναι φτιαγμένα από πολύ ανθεκτικό κορδόνι, και άμα ποτέ γίνει η στραβή ή απλά χρειαστείς άμεσα κάποια μέτρα πολύ δυνατό κορδόνι, τα λύνεις και σώνεσαι.
 
Αντίστοιχης λογικής, είναι και το συγκεκριμένο δερμάτινο βραχιόλι, που είναι ταυτόχρονα και μεζούρα. Σίγουρα, δεν μπορεί να θεωρηθεί ακριβείας, καθώς είναι απλό δέρμα, και αυτό τεντώνει και μαζεύει, αλλά αν δεν νοιάζεστε για ακρίβεια χιλιοστού, την δουλειά του θα την κάνει.
Οι διαστάσεις του είναι 17 και κάτι ίντσες μήκος (δηλαδή κάτι παραπάνω από 44 εκατοστά) και μισή ίντσα πλάτος. Έχει μετρήσεις και σε ίντσες αλλά και σε εκατοστά. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, εκτός και αν έχετε τεράστιο καρπό, πρέπει να περαστεί δύο φορές για να χωρέσει.
Το κόστος του είναι περίπου 19 ευρώ, τιμή ψιλολογική αν σκεφτεί κάποιος ότι πρόκειται για 100% δέρμα, και πωλείται από την Αμερικάνικη εταιρία Crate&Barrel, η οποία κάνει αποστολές και στην Ελλάδα.

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.