Δερμάτινο βραχιόλι που είναι ταυτόχρονα και μεζούρα

0

Σίγουρα τα βραχιόλια δεν είναι κάτι που φοράει ο καθένας, ειδικά οι άνδρες, αλλά αν είναι να φορέσεις, εκτός από βελτίωση του στυλ, καλό είναι να έχει και κάποια πρακτικότητα.

Κλασσικό παράδειγμα είναι τα βραχιόλια επιβίωσης, τα οποία είναι φτιαγμένα από πολύ ανθεκτικό κορδόνι, και άμα ποτέ γίνει η στραβή ή απλά χρειαστείς άμεσα κάποια μέτρα πολύ δυνατό κορδόνι, τα λύνεις και σώνεσαι.
 
Αντίστοιχης λογικής, είναι και το συγκεκριμένο δερμάτινο βραχιόλι, που είναι ταυτόχρονα και μεζούρα. Σίγουρα, δεν μπορεί να θεωρηθεί ακριβείας, καθώς είναι απλό δέρμα, και αυτό τεντώνει και μαζεύει, αλλά αν δεν νοιάζεστε για ακρίβεια χιλιοστού, την δουλειά του θα την κάνει.
Οι διαστάσεις του είναι 17 και κάτι ίντσες μήκος (δηλαδή κάτι παραπάνω από 44 εκατοστά) και μισή ίντσα πλάτος. Έχει μετρήσεις και σε ίντσες αλλά και σε εκατοστά. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, εκτός και αν έχετε τεράστιο καρπό, πρέπει να περαστεί δύο φορές για να χωρέσει.
Το κόστος του είναι περίπου 19 ευρώ, τιμή ψιλολογική αν σκεφτεί κάποιος ότι πρόκειται για 100% δέρμα, και πωλείται από την Αμερικάνικη εταιρία Crate&Barrel, η οποία κάνει αποστολές και στην Ελλάδα.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜια πραγματικά πολύ έξυπνη ραφιέρα
Επόμενο άρθροΜια φορητή κάνουλα μπύρας που σερβίρει το μπουκάλι όπως την βαρελίσια
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια