Μια δερμάτινη ζώνη με kevlar που υπόσχεται να κρατήσει για μια ζωή

0
Selection_047 
 
Το δέρμα είναι το βασικό υλικό κατασκευής μίας καλής, ποιοτικής ζώνης. Έτσι είτε πρόκειται για ζώνη παντελονιού είτε για ζώνη εργασίας, αν κάποιος θέλει μια ζώνη η οποία θα αντέξει για αρκετά χρόνια, η επιλογή δερμάτινης ζώνης είναι μονόδρομος.
 
Φυσικά, δεν είναι όλες οι δερμάτινες ζώνες ίδιες. Αναλόγως την προέλευση του δέρματος και την επεξεργασία την οποία έχει υποστεί, μπορεί να υπάρχουν πολύ σημαντικές διαφορές στην αντοχή (και στην τιμή φυσικά). Βέβαια ακόμα και την καλύτερη δερμάτινη ζώνη να αγοράσετε, μετά από πολύ χρήση θα αρχίσει να φθείρεται και να καταστρέφεται.
 
 f621bf7e7993ada0e529897dc7100fb3_original
Αυτό το πρόβλημα θέλει να λύσει μια μικρή εταιρία, η Harmattan Design, που κατασκεύασε μια πολύ ανθεκτική δερμάτινη ζώνη, η οποία είναι ενισχυμένη από kevlar (κέβλαρ). To kevlar είναι ένα συνθετικό ύφασμα με εξαιρετική αντοχή, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια σε αλεξίσφαιρα γιλέκα, κράνη…
 
 Selection_046
Εκτός από την εσωτερική ενίσχυση με kevlar, που την κάνει 5 φορές πιο ανθεκτική από μια ενισχυμένη δερμάτινη ζώνη, η ζώνη της Harmattan Design, έχει πρόσθετη ενίσχυση σε όλα τα ευαίσθητα μέρη. Έτσι οι ραφές της ζώνης είναι από πολυεστερική κλωστή και όχι από νάιλον, έχει βίδες αντί για πριτσίνια και έχει διπλό πάχος στο σημείο που βρίσκονται οι τρύπες.
 
 Selection_045
Η ζώνη προσφέρεται μέσω της πλατφόρμας crowdfunding του Kickstarter και κατάφερε να συμπληρώσει το ποσό της χρηματοδότησης που αναζητούσε μέσα σε μία μόλις μέρα και με 3 εβδομάδες να απομένουν ακόμα, έχει ξεπεράσει το 600%. Φυσικά επειδή το Kickstarter, εκτός από αρκετά επιτυχημένα project, έχει φιλοξενήσει και αρκετά αποτυχημένα στα οποία οι χρήστες/χρηματοδότες στο τέλος δεν πήραν απολύτως τίποτα ή πήραν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό το οποίο τους υποσχέθηκαν, είναι καλο να ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρία, είχε δημιουργήσει και άλλο ένα project παλαιότερα, το οποίο αφού χρηματοδοτήθηκε πλήρως, έστειλε στην ώρα του όλα τα προϊόντα τα οποία είχαν αγοράσει οι χρήστες, μέσω του Kickstarter.
 
 
 
H τιμή της κάθε ζώνης είναι περίπου 55 ευρώ, με δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο, κάτι που την κάνει αρκετά θελκτική αν κανείς αναλογιστεί ότι μια καλή δερμάτινη ενισχυμένη ζώνη (χωρίς kevlar) ξεπερνάει τα 30 ευρώ συνήθως. Και ίσως ως απλή ζώνη παντελονιού, δεν χρειάζεται κάποιος τόση αντοχή όσο προσφέρει το kevlar, αλλά ως ζώνη εργασίας δείχνει ιδανική επιλογή. Αυτή την στιγμή προσφέρεται σε 3 διαφορετικά χρώματα και δίνεται μαζί σαν δώρο, μια δερμάτινη θήκη  για κινητό. 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΈνα πλήρως αναδιπλούμενο ξυλουργικό καβαλέτο
Επόμενο άρθροΕκπληκτικά έργα τέχνης από μία κόλλα χαρτί
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια