ΗX2 Smart Shelf, είναι μια πραγματικά πολύ έξυπνη ραφιέρα/βιβλιοθήκη. Η κατασκευή της είναι τόσο απλή, αλλά οι δυνατότητες της τόσες πολλές. Έτσι μόνο η λέξη “έξυπνη” μπορεί να την περιγράψει και αυτό χωρίς καμία υπερβολή.

Δημιουργός είναι ένας Πορτογάλος, ο Laurindo Marta, ο οποίος την σχεδίασε για την επίσης Πορτογαλική εταιρία επίπλων, WeWood.
 
H ραφιέρα, αποτελείται από δύο όμοια ίδια μέρη, που “δένουν” μεταξύ τους σε όποια θέση επιθυμείτε.
 
Το κάθε μέρος είναι φτιαγμένο από καδρονάκια βελανιδιάς ή καρυδιάς, ενωμένα σε σειρά με πίρρο / βίδα, ο οποίος αν δεν είναι σφιγμένος, τους επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση. Έτσι μπορούν να κλειδώσουν σε οποιαδήποτε γωνία, δημιουργώντας μοναδικές συνθέσεις.
 
Κάτι αρκετά σημαντικό, είναι ότι μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως.  Οπότε είναι ιδανική για όσους την θέλουν για προσωρινή λύση ή για κάποιο λόγο θέλουν να έχουν την δυνατότητα να την μεταφέρουν αρκετά.

Τιμή

Το κόστος της X2 Smart Shelf υπερβαίνει τα 2000 € και σίγουρα με αυτή την τιμή δεν μπορεί να θεωρηθεί προσιτή στο μέσο Έλληνα. Αν επιθυμείτε να την αγοράσετε, μπορείτε μέσω του e-shop της WeWood.
Παρόλα αυτά είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα, που μπορεί να εμπνεύσει κάποιον να δημιουργήσει κάτι σχετικό.
Αν θέλετε να δείτε παρόμοιες ιδέες για ραφιέρες, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣπίτια και κατασκευές φτιαγμένα από πλαστικά μπουκάλια αναψυκτικών
Επόμενο άρθροΔερμάτινο βραχιόλι που είναι ταυτόχρονα και μεζούρα
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
3 Σχόλια
νεότερο
παλαιότερο πιο δημοφιλές
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια