Μικρά τερατάκια για φύτεμα

0
Αρκετές σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων, έχουν κάνει κατά καιρούς, μικρούς και μεγαλύτερους να αγαπήσουν  τα τερατάκια που έχουν ως πρωταγωνιστές.  O James και Mike από το Monsters Inc. της Pixar και τα Minions από το Despicable Me είναι μόνο μερικά από τα πολλά παραδείγματα.

Μια μικρή εταιρία από τη Νότιο Κορέα, η United Monsters, ήρθε για να μετατρέψει την αγάπη του κόσμου για τα τερατάκια σε μικρά πρωτότυπα μπιμπελό. Η σειρά που έχει κυκλοφορήσει, έχει αρκετά διαφορετικά σχέδια που έχουν, περίπου, το μέγεθος  μιας κούπας καφέ.  Όλα έχουν κατασκευαστεί από τσιμέντο με ειδικά καλούπια και παρέχονται μαζί με ειδικό χρώμα αλλά και διάφορα πρόσθετα (όπως γυαλιά, αυτοκόλλητα…), τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  κάνοντας μοναδικούς συνδυασμούς. 
Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον από όλη τη σειρά, έχουν αυτά που μπορούν να μετατραπούν σε μικρά γλαστράκια. Τα συγκεκριμένα σχέδια έχουν μια μικρή τρύπα στο πάνω μέρος, στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά φυτά (όπως παχύφυτα). 
Με τον κατάλληλο συνδυασμό χρώματος, γυαλιών αλλά και φυτού, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά, πολύ όμορφο. Το κόστος των συγκεκριμένων είναι σχετικά προσιτό (κοστίζουν 29.000 Κορεάτικα Γουόν, δηλαδή λίγο παραπάνω από 20 Ευρώ) και όποιος γνωρίζει Κορεατικά ή θέλει να εμπιστευτεί το google translate μπορεί να τα παραγγείλει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρίας εδώ.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ kanenas@gmail.com) και επιλέξτε το κουτάκι «I'd rather post as a guest».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέρχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.