Μικρά τερατάκια για φύτεμα

0
Μπορεί τις περισσότερες φορές τα τέρατα να δημιουργήθηκαν για να τρομάζουν, όμως δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις που «τέρατα» έγιναν οι αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων. Αυτήν την αγάπη του κόσμου για τα τερατάκια σκέφθηκε να εκμεταλλευθεί μια μικρή εταιρία από τη Νότιο Κορέα, η United Monsters, που κατάφερε να δημιουργήσει πανέμορφα μικρά μπιμπελό που θυμίζουν τέρατα. Η σειρά που έχει κυκλοφορήσει έχει αρκετά διαφορετικά σχέδια που έχουν το μέγεθος  μιας κούπας καφέ.  Όλα έχουν κατασκευαστεί από τσιμέντο, με ειδικά καλούπια, και παρέχονται μαζί με ειδικό χρώμα αλλά και διάφορα πρόσθετα (όπως γυαλιά, αυτοκόλλητα…), τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  κάνοντας μοναδικούς συνδυασμούς. 
Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον από όλη τη σειρά, έχουν αυτά που μπορούν να μετατραπούν σε μικρά γλαστράκια. Τα συγκεκριμένα σχέδια έχουν μια μικρή τρύπα στο πάνω μέρος, στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά φυτά (όπως παχύφυτα). 
 
 
Με τον κατάλληλο συνδυασμό χρώματος, γυαλιών αλλά και φυτού, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά, πολύ όμορφο. Το κόστος των συγκεκριμένων είναι σχετικά προσιτό (κοστίζουν 29.000 Κορεάτικα Γουόν, δηλαδή λίγο παραπάνω από 20 Ευρώ) και όποιος γνωρίζει Κορεατικά ή θέλει να εμπιστευτεί το google translate μπορεί να τα παραγγείλει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρίας εδώ.
 
 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠως μπορείτε να καθαρίσετε γρήγορα μια αλυσίδα αλυσοπρίονου
Επόμενο άρθροΑυτοσχέδιος τορνος από ξύλο
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια