Μοναδικά φωτιστικά με μανιτάρια

0
 la018-4p0601 

Ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Yukio Takano, δημιουργεί έργα που έχουν ως θέμα πάντα τα μανιτάρια. Έχει κάνει διάφορα σχετικά project, με πιο εντυπωσιακό ίσως τη συλλογή του από φωτιστικά. Τα φωτιστικά αυτά, έχουν ως πηγή φωτός λαμπτήρες LED, που έχουν το σχήμα μανιταριού και είναι τοποθετημένα σε κομμάτια ξύλου, κάνοντας το φωτιστικό να μοιάζει εντελώς φυσικό. 

Η καλωδίωση είναι κρυφή στο κάτω ή στο πίσω μέρος του ξύλου και έτσι τίποτα δεν μαρτυρεί ότι πρόκειται για φωτιστικό όταν είναι κλειστός ο φωτισμός. Επειδή οι λαμπτήρες LED έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση και μπορούν να δουλέψουν με συνεχές ρεύμα, χρησιμοποιεί μπαταρίες και έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για εξωτερικό καλώδιο.
 la010-4p1223
 
 
 
Στη συλλογή του υπάρχουν περισσότερα από 10 διαφορετικά έργα, κάποια από τα οποία έχουν και μια καλοσχεδιασμένη συσκευασία. Δυστυχώς η σελίδα του καλλιτέχνη είναι στα Ιαπωνικά και δεν υπάρχει Αγγλική μετάφραση, παρά μόνο σε κάποιους τίτλους, και έτσι η περιήγηση ακόμα και με τη χρήση του google translate, είναι λίγο δύσκολη. Παρόλα αυτά αξίζει να την επισκεφτείτε, για να δείτε όλα τα έργα του. To link για την σελίδα είναι αυτό αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να το κάνουμε ενεργό γιατί είναι σε ένα domain που αρκετά συχνά εμφανίζει malware και έτσι είναι blacklisted από αρκετές engine και security σάιτς.
 
 
 la002-3p0523
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠανέμορφη ραφιέρα από κλαδί δέντρου
Επόμενο άρθροΤα κλασσικά LEGO γίνονται ξύλινα
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια