Τα κλασσικά LEGO γίνονται ξύλινα

0
 
Ο Γάλλος σχεδιαστής Baptiste Tavitian δημιούργησε ξύλινες κούκλες εμπνευσμένος από τη σειρά παιχνιδιών minifigs των Lego. Τα Lego, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μια σειρά παιχνιδιών στην οποία μπορείτε να φτιάξετε άπειρες κατασκευές χρησιμοποιώντας πλαστικά τουβλάκια και κομμάτια. 
Τα ξύλινα ομοιώματα είναι αρκετά μεγάλα σε μέγεθος, με το μεγαλύτερο να έχει ύψος 80 εκατοστών, και έχουν ακριβώς την ίδια λειτουργικότητα με τα ίδια τα minifigs των Lego. 
 
Κάτι που κάνει τις κατασκευές ακόμα πιο όμορφες, αλλά και συνάμα πιο δύσκολες,  είναι ότι τα ξύλινα Lego είναι φτιαγμένα σε κομμάτια, με τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό που έχουν τα ίδια τα minifigs.
 
Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο ακόμα και για τους πεπειραμένους, αλλά είναι μια καλή ιδέα για δώρο σε παιδιά για όποιον έχει το μεράκι να φτιάξει κάτι ανάλογο.
 
Η προσωπική σελίδα του δημιουργού, στην οποία μπορείτε να δείτε και το πολύ όμορφο Lego φωτιστικό που έχει φτιάξει,  είναι αυτή.

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments