Τα κλασσικά LEGO γίνονται ξύλινα

0
 
Ο Γάλλος σχεδιαστής Baptiste Tavitian δημιούργησε ξύλινες κούκλες εμπνευσμένος από τη σειρά παιχνιδιών minifigs των Lego. Τα Lego, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μια σειρά παιχνιδιών στην οποία μπορείτε να φτιάξετε άπειρες κατασκευές χρησιμοποιώντας πλαστικά τουβλάκια και κομμάτια. 
Τα ξύλινα ομοιώματα είναι αρκετά μεγάλα σε μέγεθος, με το μεγαλύτερο να έχει ύψος 80 εκατοστών, και έχουν ακριβώς την ίδια λειτουργικότητα με τα ίδια τα minifigs των Lego. 
 
Κάτι που κάνει τις κατασκευές ακόμα πιο όμορφες, αλλά και συνάμα πιο δύσκολες,  είναι ότι τα ξύλινα Lego είναι φτιαγμένα σε κομμάτια, με τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό που έχουν τα ίδια τα minifigs.
 
Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο ακόμα και για τους πεπειραμένους, αλλά είναι μια καλή ιδέα για δώρο σε παιδιά για όποιον έχει το μεράκι να φτιάξει κάτι ανάλογο.
 
Η προσωπική σελίδα του δημιουργού, στην οποία μπορείτε να δείτε και το πολύ όμορφο Lego φωτιστικό που έχει φτιάξει,  είναι αυτή.
Διαφήμιση
ΠΗΓΗBaptiste Tavitian
Προηγούμενο άρθροΜοναδικά φωτιστικά με μανιτάρια
Επόμενο άρθροReview : Μετρητής υγρασίας Powerfix
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια