Στην αγορά υπάρχουν αρκετοί πολυχρηστικοί φακοί, όμως κανένας δεν μπορεί να κάνει αυτά που μπορεί o Flashlight, ένας καινοτόμος, επαναφορτιζόμενος φακός που πωλείται μέσω του Indiegogo.

πολυχρηστικός φακός

O Flashlight δεν καινοτομεί ως προς τα βασικά του χαρακτηριστικά. Δεν είναι τίποτα άλλο από ένας απλός, επαναφορτιζόμενος φακός, με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου και λαμπτήρα LED. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους είναι ότι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσαρμόζεται εύκολα σε διάφορα αξεσουάρ, που το μετατρέπουν αυτόματα από έναν κοινό φακό σε φωτιστικό γραφείου, φωτιστικό νυκτός, φωτιστικό διαβάσματος και φωτιστικό δαπέδου. Αυτά τα αξεσουάρ μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την ίδια εταιρία που πουλάει τον Flashlight και η αλήθεια είναι ότι η τιμή τους είναι πολύ λογική.

flashlight

Όσο αναφορά τα χαρακτηριστικά του ίδιου του φακού δεν είναι άσχημα, ίσα ίσα. Ο λαμπτήρας που χρησιμοποιεί είναι τεχνολογίας LED με μέγιστη φωτεινότητα 600 lumens, έχει δυνατότητα ψυχρού και ζεστού λευκού φωτός, ρύθμιση φωτεινότητας και επαναφορτίζομενη μπαταρία που μπορεί να κρατήσει σχεδόν 75 ώρες. 

επαναφορτιζόμενος φακός

Η τιμή του φακού με το πιο απλό αξεσουάρ είναι μόλις 22 ευρώ, ενώ το φουλ πακέτο κοστίζει περίπου 60 ευρώ. Τιμές πολύ λογικές για ένα φακό με αυτές τις δυνατότητες. Τα ταχυδρομικά για την Ελλάδα είναι 10 ευρώ, με τις πρώτες αποστολές να αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2019. Μπορείτε να το δείτε στο Indiegogo πατώντας εδώ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY GameBoy με ένα MAKERbuino
Επόμενο άρθροDIY καλούπι για πρέσα δέρματος από 3D εκτυπωτή
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια